REKLAMI GEÇ

AFYON İÇİN SON SANİYEDE HEM SEVİNÇ HEM HÜSRAN

AFYON İÇİN SON SANİYEDE HEM SEVİNÇ HEM HÜSRAN

Afyon Belediye, Sinpaş Denizli Basket karşısında neredeyse müthiş bir geri dönüş yapıyordu…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 11 Ekim 2015 Pazar, 13:47

TBL’deki ilk maçında rakibini defalarca maça ortak eden Sinpaş Denizli Basket son saniyede şans faktörü devreye girince maçı uzatmalara götürmekten kurtardı.

PAÜ Arena’daki maçta özellikle üçüncü çeyreğin tamamı ve dördüncü çeyreğin ilk bölümünde rakibini sahadan silen Denizli temsilcisi bir ara farkı 18 sayıya kadar çıkardı.

Maçın bitimine 4 dakika kala 18 sayı geriden gelen konuk ekip, ev sahibinin top kayıplarını çok iyi değerlendirdi ve üst üste basketlerle farkı 3 sayıya kadar indirdi.

Maçın bitimine 11 saniye kala son topu kullanan Afyon Belediye kenar çizgisinin dibinde topu Sertay Gürsu ile buluşturmayı da başardı. Bitime 2 salise kala Sertay zor pozisyonda üçlüğünde isabet sağlayınca Afyon Belediye benchi yerinden fırladı. Herkes maça eşitlik geldiğini ve uzatmalara gideceğini beklerken hakem Sertay’ın atış sırasında kenar çizgisine bastığını işaret ederek basketi geçersiz saydı.

Önce büyük sevinci ardından hüsranı yaşayan Sertay bir süre yerden kalkmadı. Maçta 22 dakika sahada kalan Sertay 8 sayı iki ribaund ve iki asistle oynadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..