REKLAMI GEÇ

AVRUPA’NIN EN BÜYÜĞÜ BABADAĞ’DA

AVRUPA’NIN EN BÜYÜĞÜ BABADAĞ’DA

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın Euroleague şampiyonluk kupası, yarın (Perşembe) Babadağ’da sergilenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Temmuz 2017 Çarşamba, 13:34

Fenerbahçe Basketbol Takımı bu yıl tarih yazdı. Geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul’da Yunanistan ekibi Olimpiakos’u 80-64 yenerek Euroleague Şampiyonu olan Fenerbahçe’nin O kupası yarın Babadağ’da olacak.

Türk basketbol tarihinde Avrupa’nın 1 numaralı kupasını kazanan Fenerbahçe’nin Kupası, Babadağ Atatürk İlköğretim Okulu’nda sergilenecek. Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın Euroleague şampiyonluğu şerefine bu yıl gerçekleştireceği ‘1907 Okul Pota Projesi’nin ilk potaları Babadağ Atatürk İlköğretim Okulu’na takılacak.

Organizasyonu Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği, Denizli Fenerbahçeliler Platformu, Babadağ Belediyesi ve Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yapıyor.

Şampiyonluk kupası saat 16.30’da sergilenecek ve isteyen herkes fotoğraf çekip, çektirebilecek.

19072017-fener-ic

KASAPOĞLU’NDAN BABADAĞ’A DAVET VAR
Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Selim Kasapoğlu, “Bilindiği gibi bugün (19 Temmuz) Dünya Fenerbahçeliler Günü. Bu anlamlı günün ertesi günü Babadağ’da da önemli bir etkinlik yapılacak. Şampiyonluk kupası sergilenecek ve davetlilere ünlü Babadağ keşkeği ikram edeceğiz. Ardından, Atatürk İlköğretim Okulu’na Fenerbahçe’nin basketbol potaları takılacak. Tüm sporseverleri Babadağ’a davet ediyoruz. Organizasyona Fenerbahçe yöneticileri ve sporculardan da katılım olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

TAYLAN   -  Bağlantı 20 Temmuz 2017, 10:52

Görsellerdeki kupaların ikisi de euroleague kupası değil maalesef. Düzeltirseniz sevinirim.