REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ BASKET’TEN DENİZLİ HALKINA DESTEK ÇAĞRISI

AYDEM PAÜ BASKET’TEN DENİZLİ HALKINA DESTEK ÇAĞRISI

TB2L’de 32. Hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak olan Aydem Pamukkale Üniversitesi, hazırlıklarını sürdürüyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 17 Nisan 2014 Perşembe, 14:46

Çalışmalarını günde yaptığı çift idmanla devam ettiren Siyah-Beyazlılarda hedef galbiyet serisini 4 maça çıkarmak.

PAÜ Çadır Salonda hazırlıklarını sürdüren Horozlarda son idmanda parmağından sakatlık geçiren kaptan Gürol Karamahmut’un durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan ilk maçı da 73-66 kazanan Siyah-Beyazlıların Koordinasyon ve Yönetim Kurulu, Denizli halkına çağrıda bulunarak, ‘’Denizli’ye Beko Basketbol Ligi yakışır. Play-off yolunda bu hafta oynayacağımız Antalya BŞB maçına siz sporseverleri bekliyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

Son 3 maçını da galip kapatan Denizli ekibi, bu sezon oynadığı 31 maçta aldığı 19 galibiyet ve topladığı 50 puanla klasmanda yedinci sırada bulunuyor. Siyah-beyazlılar bu sezon evinde oynadığı 16 maçın 11’ini kazanırken, normal sezonun bitimine 3 hafta kala play-off oynamayı garantiledi.

19 Nisan Cumartesi günü Gümüşler’de Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşmanın Teknik Komiserliği’ni İbrahim Yıldız yaparken, Baş Hakem Sami Özel (Ankara)’in yardımcılıklarını ise Ozan Çakar (İstanbul) ve Hüseyin Kara (İstanbul) üstlenecek.

Horozlar, tüm sporseverleri Cumartesi günü Gümüşler’deki Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ederken, maçı tüm öğrenciler 5 TL, tam biletler ise 10 TL’den Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’ndaki gişelerde satılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

taraftar   -  Bağlantı 17 Nisan 2014, 19:45

zaten maçlar gümüşlerde hadi onu geçtim sen sivilleri 10 öğrenci 5 yaparsan kimseyi bekleme yani kusura bakma selçuk üniversitesinde maçlar 1 2tl ve beko basketbol liginde siz 2. ligde 5 10tlden bahsediyonuz sonra seyirci gelmesini bekliyorsunuz!!!