REKLAMI GEÇ

Bakırcı’dan taraftara davet

Bakırcı’dan taraftara davet

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, play-off’ta sıralama açısından kritik maç olan İTÜ ile bugün karşılaşacak. Coach Abbas Bakırcı basketbolseverleri desteğe çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Mart 2018 Cumartesi, 10:43

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde aldığı galibiyetlerle play-off hattına yerleşen Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji bugün İTÜ’ü konuk edecek. Gümüşler’deki Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17:00’de başlayacak. Kritik maç öncesi coach Abbas Bakırcı kentteki basketbolseverleri maça davet etti.

Play-off’ta sıralama açısından son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirten Coach Abbas Bakırcı, “Kendi evimizde taraftarımız önünde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Önümüzde kritik üç maç var. Bu maçlarda üçte üç yaparak eşleşmede iyi yerde olmak istiyoruz. Bu aşamada taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Basketbolseverleri bugünkü karşılaşmada salondaki yerini alıp takımı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Rakibin zorlu bir süreçten geçtiğini mutlak kazanmak isteyeceklerini kaydeden Coach Bakırcı, “Onlar da kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Biz bu maça iyi hazırlandık. Takım son haftalarda çok daha iyi oturdu. İstem Koleji ve Bornova Belediye galibiyetleri ile iyi bir konuma geldik. Daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Ligde her takım her takımı yenecek güçte. Rakibi küçümsemiyoruz. Taraftarımıza güzel bir oyunla galibiyet hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..