REKLAMI GEÇ

BAĞ’DAN TAM DESTEK

BAĞ’DAN TAM DESTEK

Denizli Basket’in yeniden canlandırılması fikrine PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ tam destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Haziran 2017 Perşembe, 11:53

Denizli’de basketbolseverlerin uzun süredir beklediği haber dün OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Derya Baltalı ve OSB Müdürü Ahmet Taş’ın Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ı ziyareti sonrası geldi. Rektör Bağ’dan salon konusunda destek alan Denizli Basket Onursal Başkanı Derya Baltalı takımın lige dönüşüne ilişkin süreci başlattı.

BAĞ: DENİZLİ BEKLENTİ İÇİNDE
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni ilgilendiren dünkü görüşmede konu dışı olarak Denizli Basket’in de durumu gündeme geldi.  PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, Denizli Basket’in canlandırılarak yeniden lige dönmesi konusunda; “Üniversite öğrencilerimizden başlayarak tüm Denizli halkıbir beklenti içerisinde. Bu konuda bir çok kişi beni arıyor. Bu yüzden basketbol takımının tekrar ligde yer alabilmesi için tüm desteğimizi vereceğiz”diye konuştu.

BALTALI: ÇALIŞMA YAPIYORUZ
Denizli Basket Onursal Başkanı Derya Baltalı ise Denizli’de basketbolun yeniden izleyicisi ile buluşması için çalışma başlattıklarını söyleyerek “Yaptığımız çalışmaları PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ ile paylaştık. Rektörümüz Denizli Basket’in tekrar lige dönmesi konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi. Biz de konudaki çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

BU SEZONA YETİŞİRSE…
Sağlıklı adımlarla yürüyen, kendi gelirleri ile ayakta kalabilen ve süreklilik gösteren bir kulüp oluşturmayı planlayan Onursal Başkan Baltalı, yeni dönemde altyapısı olan bir kulüp oluşturmak istiyor. Yeşil lacivertliler bu nedenle Denizli’de faal olan ve alt liglerde mücadele eden genç takımlardan biri ile temasa geçmeyi planlıyor. Diğer yandan sponsorluk gelirleri ile bütçesinin önemli bir bölümünü karşılamak isteyen Denizli Basket’in henüz bir sponsor bulamadığı da gelen haberler arasında. Tüm koşulların oluşması durumunda bu sezon 2. Lig’den bir takım devralar lige devam etmek isteyen Denizli Basket yönetimi gelirler konusunda belirli bir noktaya gelemezse süreci gelecek sezona bırakabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..