REKLAMI GEÇ

Başkan Dalaman 1. Ligi istiyor

Başkan Dalaman 1. Ligi istiyor

Adanaspor’un biletini iki maçta kesen Sinpaş Denizli Basket gözünü Büyükçekmece – Akhisar maçına çevirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 11:08

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde normal sezonu lider tamamlayıp play-off çeyrek finalinde Adanaspor’u iki maçta da yenerek adını üst tura yazdıran Sinpaş Denizli Basket’te gözler diğer yarı finalistin maçına çevrildi. Akhisar – Büyükçekmece eşleşmesinin galibi ile yarı final maçını oynayacak olan yeşil lacivertlilerde bekleyiş sürüyor.

Deplasmanda kazandığı ilk maçın avantajını evinde yenilerek kaybeden Akhisar, İstanbul’da Tüyap Büyükçekmece’nin konuğu olacak. Yarı finalde 1-1’lik eşitlik var. İstanbul’daki maçın kazananı Sinpaş Denizli Basket’in rakibi olacak.
DALAMAN: ÇEYREK FİNAL ZOR GEÇTİ
Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Sinpaş Denizli Basket Başkanı Turgut Dalaman, Adanaspor eşleşmesinin her iki maçının da zor geçtiğine işaret etti. Rakibin ligin en iyi hücum yapan takımı olduğuna dikkati çeken Dalaman hem Denizli’de hem de Adana’daki maçların son bölümünde eşitlik sağlandığını hatırlattı. Adana’daki rövanş maçında Sinpaş Denizli Basket’in sadece iki kez öne geçtiğini hatırlatan Dalaman, “Özellikle ikinci maç çok zor geçti. Rakip ev sahibi olmanın avantajını kullandı. Maçın 10. saniyesinde 3-2 öne geçtiğimiz skor tabelasında maç sonuna kadar geriden geldik. Son iki saniye kala bulduğumuz basket ile ikinci kez öne geçtik ve maçı kazandık. 19 sayı farktan gelerek maçı kazanmak çok önemli bir başarı. Tecrübemiz bu maçı kazanmamızda etken oldu. Adanaspor çok zorlu bir rakipti. Denizli’deki maçın da son bir dakikasına girdiğimizde skorboardda eşitlik vardı. Her iki maç da kolay olmadı” dedi.

DENİZLİ’YE 1. LİG HEYECANINI YAŞATMAK İSTİYORUZ
Geçen sezon yarı finalde elenen Sinpaş Denizli Basket’in artık çok daha tecrübeli bir kulüp olduğunu hatırlatan Başkan Turgut Dalaman, “Yarı finale çıktığımız için mutluyuz. Hedefimize adım adım ilerliyoruz. Denizli’yi Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde temsil etmek istiyoruz. Akhisar – Büyükçekmece eşleşmesinin kazananını bekliyoruz. Yarı finalde ilk iki maçımızı Denizli’de oynayacağız. Taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Saha ve seyirci avantajımızı tecrübemiz ile birleştirip Denizli’deki her iki maçı da kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Tüm basketbolseverleri Sinpaş Denizli Basket’i desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..