REKLAMI GEÇ

Çıta ilk kez evinde

Çıta ilk kez evinde

Denizli’nin EBBL’deki temsilcisi Yüksekçıta Koleji bu sezon ilk kez taraftarı önünde sahne alacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Kasım 2016 Cuma, 15:54

Denizli’nin EBBL’deki iki temsilcisinden biri olan Yüksekçıta, Pazar günü Muğla Orman Gelişim’i ağırlamaya hazırlanıyor. Bu sezon Fethiye v Yıldızlar ile yaptığı iki maçı da deplasmanda oynayan lacivert beyazlılar, zorlu maçtan mutlaka galibiyet çıkarmak istiyor.

  1. Grup’ta mücadele eden Yüksekçıta Koleji bu sezon yaptığı yatırımın karşılığını almak istiyor. Taraftarı önünde grubun güçlü takımı Muğla Orman Gelişim’i devirmek isteyen lacivert beyazlılar hafta başından bu yana maça konsantre oldu.

Coach Abbas Bakırcı yönetiminde çalışmalarını sürdüren Denizli temsilcisinde 2 numaralı pozisyonda görev alan Alper sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Coach Abbas Bakırcı, Denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede koşullar ne olursa olsun kazanmak istediklerini belirterek, “Kendi evimizde bu sezon oynadığımız ilk resmi maçımız olacak. Hem bizim hem de rakip için önemli bir maç olacak. Gruptaki yerimizi kalıcı hale getirebilmek adına kazanmamız çok önemli.  M. Orman Gelişim çok iyi, güçlü bir takım. Biz de güçlü takımlara karşı direnç gösterebilmek için çok çalışıyoruz. Maçın bizim adımıza önemi çok büyük” diye konuştu.

Bu sezon TB2L’den kadrosuna 7 oyuncu dahil eden Çıta, sezon sonunda yatırımının karşılığını almak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..