REKLAMI GEÇ

ÇITA VEDA ETTİ

ÇITA VEDA ETTİ

Bu sezon ilk kez TB2L’de mücadele eden ve play-off oynama başarısı gösteren Yüksekçıta Koleji’nde sezonu tamamlayan takım yuvadan ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2018 Salı, 11:33

Denizli’yi bu sezon TB2L’de temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji oyuncuları sezonu tamamladıktan sonra kente veda etti. İlk kez yer aldıkları profesyonel ligde play-off oynama başarısı gösteren lacivert beyazlılar eleme turunda köklü kulüplerden Fethiye Belediye’ye iki maçta kaybederek sezonu tamamlamıştı. Deneyim sezonunda beklenenin üstünde performans gösteren Yüksekçıta Koleji basketbol takımında tüm oyuncuların sözleşmeleri sona erdi. Yüksekçıta Okulları’nda kendilerini sezon boyunca destekleyen öğrencilerle buluşan takım taraftarlarına da veda etti.

Diğer yandan Coach Abbas Bakırcı sosyal medyada sezon sonu paylaşımda bulunarak süreci değerlendirdi. Bakırcı; “Sezon hepimiz için çok sancılı başladı. Takımın ligde yeni olması, yeni bir oyuncu ekibinin kurulması ve oyuncuların birbirlerine adapte olması derken, bu sancılı süreçte sezonu çok güzel bir yerde bırakmanın mutluluğunu, gururunu yaşadık. Tabi bu yolda bize bu fırsatı oluşturan kulüp başkanımız Arda Onur Koçak, Yüksekçıta Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Emek, ve bize desteklerini esirgemeyen Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu ‘na ve diyer bütün yöneticilerimize, bizi gönülden destekleyen her maçımıza gelen Pota Arkası taraftar gurubumuza, maçlarımıza gelen gelemeyip televizyon karşısından destekleyen tüm Denizli halkına çok teşekkür ederim. Ağustos ayında ve daha sonra dahil olan, bir aile gibi davranıp her maçta yüreğini ortaya koyarak mücadele eden sporcularıma gönülden teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..