REKLAMI GEÇ

Coach: İkinci devre canlandık

Coach: İkinci devre canlandık

Pertevniyal’ı devirerek Acıbadem ile galibiyet sayısını eşitleyen Denizli Basket’te coach Hakan Yavuz maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2016 Pazartesi, 10:30

TBL’deki Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket evindeki maçta Pertevniyal Gençlik’i 71-68 yenerek ikinci sıradaki Acıbadem ile galibiyet sayısını eşitledi.

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Coach Hakan Yavuz alınan galibiyetin önemine vurgu yaptı maç içindeki gelişmeleri masaya yatırdı.

Rakibin bir önceki gün alınan sonuçlara göre play-off şansını bulduğuna değinen Yavuz, “Maçın zor geçeceğini zaten biliyorduk. Bizde de sanki sezon bitmişte Play-Offları bekleyen bir takım görüntüsü vardı. İlk devre onu üstümüzden atıp ikinci devre canlandık. Bilhassa ilk devre hiç olmayan Hilton Armstrong ikinci devre ribaundlarda ağırlığını koydu. Mustafa’nın bugün sezon başından beri ilk defa bu kadar yüzdeli tabii çok kazandırdığı maç var ama skorer kimliğiyle ortaya çıktığını gördük.

Maçın sonunda faul yapamadık. Onunda yani bazen derler ya ”niye faul yaptırtmadınız kardeşim şutu yediniz!’’ Şimdi bilhassa bu toplantıya o faulü yapmayan Mehmet Özdoğan’ı getirdim yanımda, neden faul yapmadığını açıklayacak bize ayrıca Pertevniyal’i tebrik ediyorum’’ dedi.

Sinpaş Denizli Basket’in başarılı oyuncusu Mehmet Özdoğan’da ”Öncelikle Pertevniyal’i mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum. Çok zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Çok iyi başladılar. Faul kısmına gelince konuştuk ikinci kez yapmamız gerekiyordu. Tansiyon çok yüksek olunca ve birde o an Okben’in onun atacağını biliyordum. İlk saniyede faulü yaparsam 3 atış olabileceğini düşündüm ama asıl nedeni tabii o an ki yorgunluktan yani yoksa konuşmuştuk tabii ki faul yapmamız gerektiğini’’ söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..