REKLAMI GEÇ

COACH İSTEDİ TAKIM ATTI

COACH İSTEDİ TAKIM ATTI

80 sayının altına inmek istemeyen Yüksekçıta Koleji’nde coach Abbas Bakırcı’nın talimatı iki maç aradan sonra yerine getirildi. Denizli temsilcisi Muğla Orman karşısında 82 sayı üretti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2017 Pazartesi, 11:28

Ligin oluşum içindeki takımlarından Muğla Orman’a konuk olan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji zorlu karşılaşmadan 82-61 galip ayrıldı. Kolejliler bu galibiyet ile iki maç üst üste deplasmanda kazanmış oldu.

Sezon başından beri öğrencilerine 80’sayının altına düşmek ve 60’dan fazla sayı yemek istemediklerini anlatan coah Abbas Bakırcı’nın talimatı iki maç aradan sonra yeniden yerine getirilmiş oldu.

İlk iki maçında 85 ve 80 sayı üreten Denizli temsilcisi, Muğla Orman karşısında da 82 sayıya ulaşmakta zorlanmadı.

Hedef sahibi takımlardan biri olan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji ortaya koyduğu performansla coach Bakırcı’yı memnun etti.

Maçı değerlendiren Bakırcı, “Zor bir deplasmandı. Biz daha düzenli bir oyun oynadık. Oyunun sertleştiği zamanlarda dahi oyun disiplininden kopmadık. Direndiler ama bakımızı sürdürdük. Maçın genelinde iyiydik” dedi.

Bilecik Belediye ve İnegöl Belediye maçlarından sonra üçüncü kez 80 sayının üzerinde sayı üreten takımı için ise “Hedefimiz zaten 80 sayı üstünde sayı üretmek. Bu maçta üçüncü çeyrekte biraz zorlandık ama yine de kendimizi toplayıp oyunumuzu sahaya yansıtarak sonuç aldık” dedi. Coach Abbas Bakırcı öğrencilerini kutlarken Efe Spor maçı hazırlıklarına da başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..