REKLAMI GEÇ

COACH: OYUNUMUZ GELİŞİYOR

COACH: OYUNUMUZ GELİŞİYOR

TB2L’de Denizli’yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, Kayseri temsilcisi İstem Koleji maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Coach Bakırcı yeni bir takım olmalarına rağmen oyunlarının olgunlaştığını söyledi, öğrencilerine mesaj verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Aralık 2017 Salı, 12:29

Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji hafta sonunda Kayseri temsilcisi İStem Koleji ile karşılaşacak. Deplasmandaki maç öncesinde coach Abbas Bakırcı, denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulundu.

Yeni bir takım olmalarına karşın oyunlarının olgunlaştığını söyleyen Bakırcı, Artvin deplasmanında alınan skorun yanıltıcı olduğunu, oyundan ve özellikle savunmadan memnun olduğunu söyledi.

O maçta üst lig hedefindeki Artvin Belediye’ye 63-44 kaybeden Denizli temsilcisinde özellikle sayı üretme konusunda sıkıntı yaşanmıştı.

Coach Bakırcı, “Artvin maçında istediklerimizi yaptık. Özellikle iyi savunma yaptık. Böyle güçlü bir rakibi belli bir sayıda tutmayı başardık. Ofansta çok top kullandık ama çember bizi sevmedi” dedi.

HER ŞEY ZAMANLA OTURACAK
Coach Bakırcı Artvin Belediye maçının kendilerine umut verdiğini söyleyerek; “Rakip çok iddiali bir takım. İki yıldır lige çıkmaya aday. Orada sergilediğimiz performans oyunumuzun geliştiğini gösteriyor. Yeni bir ekibiz. Her şey zamanla oturacak. İstem Koleji karşısında da aynı savunmayı yapar ve ofansta karşılaştığımız problemleri çözersek farklı bir skorla geliriz. Hem bizim hem de rakibin galibiyete çok ihtiyacı var. Kazanarak sıralamadaki yerimizi değiştirmek istiyoruz. Bu maça iyi konsantre olduk” diye konuştu.

HATALARI DEĞERLENDİRECEĞİZ
Ali kırılan Anıl’dan faydalanamayacak olan coach Bakırcı, “İyi bir savunma direnci oluşuyor. Motivasyonumuz yükseliyor. Artvin’de inanılmaz motiveydik. Bu şekilde devam edersek diğer rakiplere karşı da farklı skorlar elde edebiliriz. Bunu Işık maçında gösterdik. Artvin’de de yaptık. İstem maçı da farklı olabilir. Genç ve istekli bir takıma karşı oyanayacağız. Çok koşan bir ekip. Onların istek ve arzusu hataya yol açabilir. Bizim bunları avantaja çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..