REKLAMI GEÇ

Coach sabır istedi

Coach sabır istedi

Kendi evinde ikinci galibiyetini İnegöl Belediye karşısında alan Kolejde çok Bakırcı taraftardan destek ve sabır istedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Ocak 2018 Çarşamba, 14:23

Denizli’nin profesyonel basketbol ligindeki tek temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji evindeki ikinci galibiyetini İnegöl Belediyespor’u 67-59 yenerek aldı. Lige yeniden ağırlığını koymayı planlayan Kolejliler üst üste ikinci kez kazanırken 4 maç aradan sonra taraftarının gönlünü almış oldu.

Maça iyi konsantre olduklarını söyleyen Coach Abbas Bakırcı İnegöl galibiyetinin kendileri için önemli olduğunu hatırlatarak; “İyi hazırlandığımız bir maçtı. İlk periyotta rakibe karşı iyi reaksiyon verdik, istediklerimizi yapabildik. İkinci periyotta yanlış tercih ve erken top kullanma isteğimiz kendi ivmemizden kopmamıza neden oldu. Rakip bu fırsatı iyi değerlendirdi ve devreyi 24-24 eşitlikle kapattık. Tutukluğumuz üçüncü periyotta da devam etti ama inanç ve hırsımız bizi galibiyete taşıdı. Son bölümde 30-11’ik seri yakaladık. Son periyotta gösterdiğimiz direnç bize galibiyeti getirdi” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji’nin yeni bir oluşum olduğunu hatırlatan Coach Abbas Bakırcı, “Denizlili basketbolseverler bunu göz önünde bulundurmalı. Denizli halkı sabırla ve inançla bize destek olmalı. Kendi evimizdeki maçlarda bütün tribünlerin dolmasını istiyoruz. Taraftar desteği ile çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.
Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji cumartesi günü ligde Rota Koleji ile deplasmanda karşılaşacak. Coach Bakırcıbu maçın hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..