REKLAMI GEÇ

Coach sinyali aldı

Coach sinyali aldı

Devrenin son maçında Tofaş’ı elinden kaçıran Sinpaş Denizli Basket için bu maç ölçü oldu. Coach Yavuz, sezon sonuna kadar üst ligi hedeflerinden çıkarmayacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2016 Çarşamba, 12:18

Ligin ikinci bölümüne Afyon Belediye karşısında zorlu bir galibiyet alarak başlayan Sinpaş Denizli Basket’in üst lig için ‘sinyal’ aldığı maç ise Tofaş maçı oldu.

Ligde yenilgisiz liderliğini sürdüren Tofaş maçının gelecek için sinyal verdiğini söyleyen Coach Hakan Yavuz “Lideri en çok zorlayan rakip bizdik” dedi.

LİGDE KOLAY MAÇ OLMAYACAK
Ligin ikinci yarısında hiçbir maçın kolay olmayacağını belirten Coach Hakan Yavuz, “Transferler bitti. Yönetimler takımlarından galibiyet bekliyor. Herkes kazanmak için oynuyor. İkinci yarıya kazanarak başlamamız bizim için önemliydi. İlk yarıda deplasmanda kaybettiğimiz Tofaş maçını da bu galibiyet ile telafi etmiş olduk. İkinci yarıda daha az deplasman maçı oynayacağız. Birini kazanarak geçirdik. 7 maçımız kaldı. Bu da bulunduğumuz konum açısından çok önemli. İlk dördü hedefliyoruz” diye konuştu.

TOFAŞ KARŞISINDA GALİBİYETİN UCUNDAN DÖNDÜK
Gelecek için sinyal aldığı maçın Tofaş maçı olduğunun da altını çizen Yavuz, “O maçta çok iyi oynadık. Yenilgisiz bir takımı yenebilecek güçte olduğumuzu gördük. O maç gelecek için bize sinyal verdi. Bu kadro namağlup olan Tofaş’ı en çok zorlayan ve galibiyetin ucundan dönen bir kadro.

Play-off’larda eksilmezsek, sezon içinde sakatlık gibi durumlar yaşamazsak aynı görüntüyü orada da çizeceğime inanıyorum. Çünkü bu takım 18 maçtır mücadele ediyor. Mücadelesinden hiç eksilme yok. Çok iyi çalışıyorlar. Bazı maçlarda talihsizlikler oluyor. Ama kazanmasını biliyoruz. O bizim için çok önemli” dedi.

“SOCAR MAÇI ZOR GEÇECEK”

Hafta sonunda oynanacak olan Socarpsor maçını da değerlendiren Hakan Yavuz “Socar takımı kadro itibariyle çok iyi bir takım. İki yabancısı ve Türk kadrosuyla çok enteresan oyuncuları var. İlk maçtaki kadrolar yok. İki takımda kadrosuna takviye yaptı. Coach değişikliği yaptılar. O değişiklikten sonra çok farklı görüntü çiziyorlar. Hücumda ve savunmada artılarını, eksilerini biliyoruz. Tedbirlerimizi aldık ama artık maç içinde elimizde olmayan şeyler gelişiyor. Hakemler anlamında söylüyorum. NBA patentli oyuncu diyoruz, biz Hilton’a pas geçiremiyoruz. Çünkü ona öyle bir savunma yapılıyor ki, ona savunma yapan adamın 5 dakika sonra 5 faulle oyun dışı kalması gerekiyor. Fakat oyuncu maçı bitiriyor. Onunla oynamak üzere kurulu bir sistemimiz var. Böyle olunca bu bizim hücumdaki etkinliğimizi azaltıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..