REKLAMI GEÇ

Coach umut verdi

Coach umut verdi

Sinpaş Denizli Basket’in 65-58 kazandığı Best Balıkesir maçının ardından Coach Hakan Yavuz, “Bu ligde her takım her takımı yenebilir. Saha avantajı diye bir şey yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 15:19

TBL’de play-off çeyrek final ilk eşleşmesinde Best Balıkesir’e PAÜ Arena’da farklı kaybeden Sinpaş Denizli Basket evindeki ikinci maçta seriye eşitlik getirdi 65-58.

Maç sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeşil lacivertlilerin deneyimli coachu Hakan Yavuz ilk maçta alınan skoru da hatırlatarak, “İki gün önce oynanan maçtan sonra tabii herkeste, basketbol camiasında olduğu gibi benimde kafamda takımımla ilgili soru işaretleri vardı ancak bu takım çok enteresan bir takım ligin içerisinde de yaşadığımız iniş çıkışlarda böyle sürpriz diyebileceğimiz mağlubiyetlerden sonra çok çabuk geri dönüşler yaptı.  Bizim Best Balıkesir’e kaybetmemiz sürpriz değil ama o kadar kötü oynayıp, kötü savunma yapmamız ve farklı yenilmemiz sürpriz oldu.  Fakat bugün ki savunmayı gerçekten iyi yaptık, hücumda doğru topları seçtik ancak ben ilk defa hakem arkadaşlarla ilgili bir iki şey söylemek istiyorum. Hiç izlemesinler maçı, öyle kritik yerlerde düdükler çalındı ki bence maçı hiç izlemesinler. Hani izleyip hatalarını görsünler derler koçlar genelde ama bence izlemesinler eğer bana inanıyorlarsa.

Rakibi de bizden burada bir galibiyet çıkardıkları için tebrik ediyorum ama hepimizin yıllardır bildiği bir şey var oda bu ligde Play-Off’larda saha avantajı denilen bir şey yok.  Best Balıkesir bizi yendi, bunu ispat etti. Bizde inşallah oraya gidip bunun aynısını ispat edip oradaki iki maçı da kazanmak istiyoruz’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..