REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET ARENA’DA İLK KEZ PARKEYE BASTI

DENİZLİ BASKET ARENA’DA İLK KEZ PARKEYE BASTI

Bu güne kadar maç ve çalışmalarını Recep Yazıcıoğlu SS’de sürdüren Denizli Basket yeni salona geçti.

/ DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 13:32

SELAMİ AYDIN / Geçtiğimiz sezonlarda maç ve çalışmalarını Gümüşler’deki Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştiren Denizli Basket bu sezon ilk kez PAÜ Arena’ya ayak bastı. Başantrenör Okan Çevik önderliğinde ay başından bu yana Recep Yazıcıoğlu SS’de çalışan siyah beyazlılar yapımı tamamlanan PAÜ Arena’ya resmen geçti. Arena’daki ilk antrenman ise renkli görüntülere sahne oldu. Bu sezon potanın horozları yeni yuvalarına ilk kez çıkmanın mutluluğunu bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek yaşadı. Oyuncular yeni salonu çok beğendiklerini söyledi.

5 BİN KİŞİLİK SALON
Denizli Basket’in yeni yuvası PAÜ Arena 5 bin seyirci kapasitesine sahip. Modern yapısının yanı sıra taraftarlar için her türlü olanağın seferber edildiği salonun dört ayrı girişi bulunuyor. İçinde 15 loca da barındıran PAÜ Arena’da her tribün farklı özellikler taşıyor. Işıklandırma ve ambiyansın basketbol severleri büyüleyeceği Arena’da engelliler için ayrı bir tribün de oluşturulacak.

MORROW TAKIMA KATILDI
Siyah beyazlıların yeni yabancısı Darrius Morrow ülkesi Amerika Birleşik Devletleri’nden gelerek takım arkadaşları ve staffla tanıştı. Morrow yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Denizli Basket’in diğer Amerikalısı Osiris Eldridge ise bir hafta sonra takıma katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..