REKLAMI GEÇ

Denizli Basket bugün sahne alıyor

Denizli Basket bugün sahne alıyor

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket play-off ilk maçında Best Balıkesir’i ağırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2016 Perşembe, 10:08

TBL’de normal sezonu üçüncü basamakta tamamlayan Sinpaş Denizli Basket, play-off çeyrek final ilk maçında Best Balıkesir’i bugün PAÜ Arena’da ağırlıyor.

Yeşil lacivertlilerin galibiyet için çıkacakları mücadele saat 18:30’da başlayacak.

İki takım arasında oynanacak 5 maçın ilk ikisi Denizli’de oynanacak. Bu sezon Balıkesir’de oynanan ilk maçı yeşil lacivertli Denizli temsilcisi 70-76 kazanmıştı.

Denizli’deki ikinci maçta ise uzatmaya giden karşyılaşma ev sahibi Sinpaş Denizli Basket’in 90-82’lik üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Bu güne kadar ligde 8 kez karşı karşıya gelen her iki takımın müsabakalarında Sinpaş Denizli Basket’in 6 galibiyeti iki de mağlubiyeti bulunuyor. İki takımın Denizli’deki Federasyonu Kupası mücadelesini ise Balıkesir temsilcisi 102-89 kazanmıştı.

Sinpaş Denizli Basket ligde kendi evinde Best Balıkesir’e henüz maç kaybetmedi.

Play-off finallerinde bambaşka bir takım sözü veren Coach Hakan Yavuz hatayı affetmeyeceğini söyledi. Deneyimli coach Denizli’deki ilk maçı kazanarak eşleşmede öne geçmek istediklerini bu nedenle taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını hatırlatarak, “Taraftarlarımızın salonu doldurmalarını istiyoruz. Onlara zorlu süreçte çok ihtiyacımız olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..