REKLAMI GEÇ

Denizli Basket için son 24 saat

Denizli Basket için son 24 saat

Denizli’nin potadaki kaderi yarın belli oluyor. Denizli Basket yola devam edecek mi?

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Temmuz 2016 Pazartesi, 16:59

Denizli adını TBL’de saygın kentler arasına yazdıran Denizli Basket kapanacak mı, devam mı edecek. Onursal Başkan Derya Baltalı’nın Denizlispor ile birlikte Denizli Basket’ten de maddi desteğini çekmesi kentte her iki kulübün de büyük kriz yaşamasına neden olmuştu.

TBL’DE DEVAM EDECEK Mİ?
Sezon gelirlerinin tüm giderleri karşılamaya yetmediği yeşil lacivertlilerde yönetimin sponsorluk arayışları da şu ana kadar sonuç vermedi. Denizli Basket yarın akşam saat 19:00’a kadar federasyona olan 25 bin liralık teminatı yatıramazsa direkt alt lige düşecek.

TALİP ÇIKAN OLMADI
Yüzlerce büyük firmanın bulunduğu Denizli’de parkelerin başarılı takımı Denizli Basket’in yönetimine talip olarak takımı yaşatacak bir iş adamının çıkmaması ise taraftarları isyan ettirdi. Yeşil lacivertli taraftarlar twitter’da ‘Denizli Basket Kapatılamaz’ başlığı altında paylaşımlarda bulunarak endişelerini dile getiriyor.

DENİZLİ BASKETBOL’U SEVMİŞTİ
TBL’de olduğu her sezon play-of oynayarak taraftarlarını üst lig için heyecanlandıran, düşük bütçe ile büyük işler başaran Denizli Basket kentte basketbol sporunun yaygınlaşmasına da katkı koymuştu. Adını tüm Türkiye’ye duyuran yeşil lacivertli Denizli ekibi alt liglerin en fazla seyircisine sahip takım olarak hafızalarda yer edinirken, taraftar potansiyeli ile onlarca üst lig takımını da geride bırakarak Türkiye’de altıncı olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..