REKLAMI GEÇ

Denizli Basket’in keyfi yerinde

Denizli Basket’in keyfi yerinde

TBL’de ikinci yarıya zorlu Afyon Belediye deplasmanında kazanarak başlayan Sinpaş Denizli Basket’te keyifler yerinde. Yeşil lacivertliler Socar Spor maçı hazırlıklarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2016 Çarşamba, 11:02

Sinpaş Denizli Basket’te keyifler yerinde. Ligin ikinci yarısına Afyon Belediye galibiyeti ile başlayan yeşil lacivertliler gözünü Socar Spor maçına çevirdi.

Coach Hakan Yavuz’un öğrencileri dün günü iki çalışma ile geçirdi.

Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen günün ikinci çalışmasında takım ve staffın keyifli oluşu gözlerden kaçmadı.

Isınma hareketleri ile başlayan çalışma daha sonra kondisyoner Özer Özerler’in eğitsel oyunu ile devam etti.

03012016_sinpas_ic1

Oyuncuların topsuz oyunda birbirilerini yakalamalarına ve perdelemeye dayalı oyun büyük neşe içinde geçti. Oyun kurallarını ihlal edenler kovalayıcı pozisyonuna geçti.

Eğitsel oyunun ardından dinamik ısınmaya geçen yeşil lacivertli takım daha sonra coach Hakan Yavuz’un teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasında Socar Spor maçının provasını yaptı.

03012016_sinpas_ic2

Coach Hakan Yavuz çalışma öncesi öğrencilerini ve stafı saha içinde toplayarak kısa bir konuşma yaptı.

Çalışmayı Sinpaş Denizli Basket Başkanı Tanju Beştaş da izledi. Beştaş yaptığı kısa değerlendirmede kendi taraftarları önünde Socar Spor maçını kazanmak istediklerini söyledi, Denizlilerden destek istedi.

03012016_sinpas_ic3

MAALESEF OYUNCU YOK
Diğer yandan çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Coach Hakan Yavuz takıma takviye yapılmadığı yönündeki soruya; “Açıkçası Türkiye’de ilk beşe koyabileceğimiz oyuncu yok. Mevcut oyuncuların tamamı da zaten bir takımda oynuyor. Yerli oyuncu bulma konusunda çok ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Bu tüm antrenörlerin sorunu. Biz kenarda oturtmak için oyuncu almak istemedik. Bu nedenle üst ligden bir oyuncu ile temasa geçtik. Fakat olmadı. Oyuncu takımında kalmak istedi. Direkt ilk beşe koymayacaksanız oyuncu almanızın da bir anlamı yok. Kadromuz yeterli” dedi.

03012016_sinpas_ic4

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..