REKLAMI GEÇ

Denizli Basket’te büyük belirsizlik

Denizli Basket’te büyük belirsizlik

Denizli Basket’te belirsizlik sürüyor. TBL’deki takımlar neredeyse transferini bitirirken yeşil lacivertlilerin lige devam edip etmeyeceği bile belli değil. Yeşil lacivertli yönetim son olarak federasyondaki Lig Kurulu Toplantısı’na da katılmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Haziran 2016 Perşembe, 12:07

Denizli’de basketbol sevgisini yaygınlaştıran Denizli Basket son üç sezonunda büyük başarı gösterip play-off oynasa da üst lige çıkma hayalini gerçekleştiremedi. Onursal Başkan Derya Baltalı’nın  ekonomik desteğini keseceğini açıklamasının ardından ise yeşil lacivertli kulüp belirsizliğe yol aldı.

PAÜ Arena’da binlerce basketbolseveri buluşturan Denizli Basket’in yeni sezonda yer alıp almayacağı da merak konusu.

Ligdeki tüm takımlar neredeyse tüm transferlerini bitirirken Sinpaş Denizli Basket teknik ekibini bile oluşturamadı.

O TOPLANTIYA KATILAN OLMADI
Diğer yandan Türkiye Basketbol Federasyonu’nun her yıl sezon öncesi gerçekleştirdiği ve görüş alış verişinde bulunulan TBL Lig Kurulu toplantısına da Denizli’den katılım olmadı. Federasyon Başkanı Harun Erdanay ile birlikte üst düzey yöneticilerin yer aldığı toplantıda ligin statüsü, takvimi, kupa statü ve takvimi, isim sponsorluğu, naklen yayınlar, teşvik uygulamaları, yabancı transer sınırlaması gibi konular masaya yatırıldı. Toplantıda kulüpler federasyon yönetimine taleplerini ilettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..