REKLAMI GEÇ

DEV MAÇ BUGÜN

DEV MAÇ BUGÜN

Yüksekçıta Koleji, eleme turu ikinci maçında bu akşam Fethiye Belediye’yi Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda ağırlıyor. Seride durumu eşitlemek isteyen lacivert beyazlılar taraftarına güveniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 11:11

Basketbol 2. Ligi’nde play-off turu ilk eleme maçında deplasmanad Fethiye Beldiyespor’a 79-70 kaybeden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji bugün oynayacağı rövanş maçına hazır.

Coach Abbas Bakırcı’nın öğrencileri bu akşam 19:00’de rakibini Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda ağırlayacak.

İki maç kazanan takımın yarı finale adını yazdıracağı maçta ilk maçı kaybeden lacivert beyazlılar seride durumu eşitlemek istiyor. Denizli temsilcisi bu maçta varını yşoğunu ortaya koymayı planlarken tribünleri dolduran basketbolseverlerin de maça katkısına inanıyor.

Coach Abbas Bakırcı tüm Denizli’yi tribünlere davet ederken, “Kendi evimizdeki maçta kazanarak seriyi üçüncü maça taşımak istiyoruz. Sezonun son bölümünde daha iyi bir takım olduk, oyunumuz oturdu. Rakip ne kadar iyi bir takım olsa da evimizdeki maçı kaybetmeyeceğiz. Tüm basketbolseverleri tribündeki yerlerini almaya ve takımı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Diğer yandan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Kulübü Başkanı Arda Onur Koçak da Denizli halkına seslenerek takıma destek vermesini istedi.

İlk maçta hakem kararları ile sıkıntı yaşayan lacivert beyazlılar seriyi eşitledikten sonra final maçı için Fethiye’de galibiyet aramak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..