REKLAMI GEÇ

Hakan Yavuz’un sözleşmesi sona erdi

Hakan Yavuz’un sözleşmesi sona erdi

Play-off çeyrek finalinde üst lig hedefine elveda diyen Sinpaş Denizli Basket’te teknik ekibin sözleşmesi sona erdi, Coach Hakan Yavuz veda etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mayıs 2016 Pazartesi, 11:28

TBL’deki normal sezonda daha yüksek bütçeli kulüpleri geride bırakarak ilk üç içinde yer alan fakat üst lig hedefini play-off çeyrek finalinde Best Balıkesir’e elenerek gerçekleştiremeyen Sinpaş Denizli Basket’te sözleşmesi sona eren teknik ekip şehirden ayrıldı.

Yeşil lacivertlilerin deneyimli çalıştırıcısı coach Hakan Yavuz, Denizli halkına teşekkür ettiği bir veda mesajı yayınladı.

İyi bir sezon geçirdiklerini söyleyen Yavuz 38 maçın sadece ikisinde istediği oyunu sahaya yansıtamadığını söylerken “Kimseye lige çıkma sözü vermedik. İlk üçte bitireceğiz demedik ama hedeflerimiz bunlar oydu” dedi.

Coach Yavuz açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: “Kimse bize belli bir hedef koymadı. O hedefi biz kendimiz yeşerttik, büyüttük ve Denizli’de bitmekte olan, yok olmaya yüz tutmuş denileceği bir yerde tekrardan bu işi seven insanların işin başına gelip bu işi devam etme arzularıyla beraber biz de orada bir misyon üstlendik. Çok zevk aldığım bir sezon oldu. Bir şeylere birlikte inanıp ligi üçüncü sırada bitirdik.  Ben şu anda o hedefi kaybettim ama şuna inanın ki ben bu işi yaptıkça bu hedefin, hayalin peşinden koşacağım”

KAYMAK EKSİK KALDI

Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu takım kurulurken çok güzel bir tatlı yaptık ama tatlının kaymağını koyamadık çünkü kaymak yoktu elimizde. Çok iyi bir sezon geçirip Play-Off’ları kötü oynadık, daha iyi bir yerde olabilirdik açıkçası. Ancak oynadığımız sistem böyle bir şey. Herkes oynadığımız Play-Off sistemini yargılıyor, belki de sahiden yargılanması gerek ama iki tane iyi takımın birisinin eleneceği, birisinin yola devam edeceği bir sistem.Best Balıkesir’in de iyi bir takım olduğunu biliyoruz, ayrıca onlara da Play-Off’un kalan bölümünde başarılar diliyorum.

Yukarıyı hak eden bir sezon geçirdik ama Play-Off’u geçiremedik. Açıkçası içimde kaldı. Çünkü burada oynadığımız iki maçta da öyle kritik yerlerde rakibi yakaladık ve öne geçme şansı birkaç kere elde etmemize rağmen maalesef top çemberden içeri girmedi. İki maçta da hele hele son maçta savunmayı çok üst düzey yaptık.

Bu arada sezon içerisinde yaşadığımız ve çok kısa süreler versek de bize önemli katkılar sağlayan Utku Saraloğlu’na tekrardan geçmiş olsun diyorum. Onunda eksikliğini guard pozisyonunda hissettik açıkçası.

En önemlisi bu sezon bana bütün çalışmalarımda yardımcı olan teknik ekibime yani antrenör arkadaşlarıma, idari arkadaşlarıma ve staffıma çok teşekkür ediyorum. Bizim çok güzel bir ekibimiz vardı bu sene, çok iyi çalıştılar, bana çok büyük katkıda sağladılar ve en sonunda da aileme teşekkür ediyorum. Yarı finale kalan dört takımda bir üst ligi hak ediyorlar”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..