REKLAMI GEÇ

Kaptan’dan Denizli’ye sitem

Kaptan’dan Denizli’ye sitem

Beko Baskitbol Ligi’ni hedefleyen PAÜ’de takım taraftarın ilgisizliğinden yakındı

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2014 Pazartesi, 12:21

TB2L’de 32. hafta Antalya BŞB önünde 20. galibiyetine ulaşan Aydem Pamukkale Üniversitesi’nde kaptan Gürol Karamahmut, galibiyete rağmen seyircinin ilgisizliğinden üzüntü duyduğunu açıkladı. Tecrübeli oyuncu, basın toplantısında şunları söyledi:  ”Öncelikle galibiyetten dolayı tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum ama bugün basketbol adına konuşacak hiçbir durum yok. Bu kulübe çok ciddi bir yatırım var. Pamukkale Üniversitesi gibi büyük bir camianın formasını giyiyoruz. Aydem gibi çok önemli bir sponsorumuz var. Ama şampiyonluğa giden bir takım, burada nasıl play-off oynayacak ? Normal sezonun son iç saha maçımızda bir taraftar coşkusu, bir destek var mı derseniz, tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Her maçımıza gelen zaten kemikleşmiş bir 20-30 taraftarımız var. Onların başından bu yana her desteği vardı.”

BİZ YOLCU,  DENİZLİLER HANCI
”Benim Denizli halkına çok ciddi bir sitemim olacak. Eğer Denizli’de basketbol istenilmiyorsa, basketbola ilgi olmayacaksa bizim de bu sahada verdiğimiz bu mücadelenin hiçbir anlamı yok. Biz burada yolcuyuz, hancı olan Denizli şehri ve halkı. Biz sporcuyuz, bugün varız, yarın yokuz. Formamızın hakkını elimizden geldiğince vermeye çalışıyoruz ama benim bu konuda çok ciddi sitemlerim var. Eğer bu takım lige çıkacaksa Denizli şehrinin, Denizli halkının, PAÜ öğrencilerinin mutlaka katkısı olmalı.”

DESTEK ÇOK ÖNEMLİ
”Maça kim gelecekse, gelip bu takıma destek olması lazım. Yani bu şekilde Birinci Lig’e çıkılmaz. Benim bu zamana kadar son ikisi (Gaziantep ve Uşak) üstüste olmak üzere toplam 4 Birinci Lig’e terfi başarım var. Bizi BEKO Ligi’ne çıkartan en önemli unsur taraftar coşkusuydu. Böyle bir camianın altında böyle de bir destek varken, taraftarımızın bize hiçbir şekilde sahip çıkmaması şahsen takımım ve bu takımın kaptanı olarak beni çok üzüyor.’’

ŞEHRİN BİRAZ HİSSETMESİ LAZIM
‘’Başarılı olacaksak hep birlikte olacağız. Olamayacaksak biz gideriz, ondan sonra burada gelecek sezon ‘basketbol olsun’ diye uğraşılır durulur. O önemli değil. Tekrar söylüyorum; destek olmadığı sürece başarılı olsan ne olacak ? Gelecek sezon buraya Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları gelecek. Bunu şehrin biraz hissetmesi lazım. Belki bizim de suçumuz var; yeteri kadar reklam yapılamıyor. Herkes elinden geleni yapıyor mu ? Bu olmadığı takdirde başarı olmaz. Ben bugüne kadar bunu görmedim. Şehirde mutlaka destek olması lazım. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.” 

TARAFTARSIZ BAŞARI SUNİDİR
”Biz yine elimizden geleni yapıp, takımı lige çıkartmak için tüm gücümüzü kullanacağız. Ama sahada 6. Adam her zaman taraftardır. Taraftar olmadığı halde başarı olsa da bu geçici ve suni başarı olur. Destek her zaman  önemli. Basketbol adına başka da söyleyecek bir şeyim yok. Bütün Denizli halkını bu takıma desteklemeye davet ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..