REKLAMI GEÇ

Kayıpsız döneceğiz

Kayıpsız döneceğiz

Sinpaş Denizli Basket yarın akşam Adanaspor karşısında galibiyet arayacak. Yeşil lacivertlilerin deneyimli isimleri Sercan ve Utku maça iyi hazırlandıklarını söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Kasım 2015 Cuma, 13:00

TBL’de son beş maçını kazanarak dikkatleri üzerine çeken Sinpaş Denizli Basket yarın akşam Adanaspor karşısında galibiyet arayacak.  Deplasmandaki maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Sercan Ergin ve Utku Saraloğlu, Denizli’ye kazanarak dönmek istediklerini söyledi.

Yoğun bir maç trafiği içine girdiklerini hatırlatan Sercan Ergin, “Hafta içi maçlarının olduğu bu dönemde maç maç düşünerek, hepsini kazanarak ilerlemeyi planlıyoruz. Ligde sıralama yanıltıcı olabilir. Aşağıda görünen takımlarla da zor maçlar oynuyoruz. Her takım birbirini yenebilir. Biz her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz, Adana maçı da bunlardan farklı değil. İyi hazırlandık” dedi.

Takım içindeki atmosferin sezon başından beri çok iyi olduğunu söyleyen Sercan Ergin, “Bazen dışarıda veya antrenmanda yakaladığınız arkadaşlığı sahaya yansıtmak güç oluyor. Takım olmak süreç isteyen bir durum. Bu yönde çok büyük bir adım attığımızı düşünüyorum. Yeni gelen Hilton’ da bize çok önemli katkı koydu. Takım olmamız yolunda da tecrübeli oyuncu. Herkese destek oluyor. Güzel bir arkadaşlık var. İyi bir hava yakaladık” dedi.

Adana’nın zor bir deplasman olduğunun da altını çizen Sercan Ergin, “Adana ortam olarak, seyirci olarak zor bir deplasman. Ne kadar ligde aşağıda da görünseler herkesi kendi sahalarında zorlayabilecek bir takım.

İyi oyunculara sahipler. Zor geçecek ama iyi hazırlandık. İnşallah çalıştıklarımızı sahaya yansıtıp kazanacağız” diye konuştu.

UTKU SARALOĞLU: KAYIP İSTEMİYORUZ
Final karşısına 4 galibiyet üst üste aldıktan sonra çıktıklarını hatırlatan Utku Saraloğlu ise; “Galibiyet serisini sürdürmek açısından Final Spor maçı önemliydi. Maçın hafta içi olması nedeniyle konsantrasyonumuz biraz dağıldı. Maçın ilk yarısında bu sorunu yaşadık. İkinci yarıda ise tüm olumsuzlukları ortadan kaldırdık, toparlanarak kazanmayı bildik. Adanaspor zor bir deplasman. Kayıpsız geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..