REKLAMI GEÇ

BU KIZLAR BİR HARİKA!

BU KIZLAR BİR HARİKA!

Servergazili şampiyon kızlar şimdi Türkiye finallerinde boy gösterecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 15:28

Servergazi İmam Hatip Ortaokulu küçük kız bayan basketbol takımı elde ettiği başarılar ile adından söz ettiriyor. Okul Müdürü Ali Kahraman’ın tam destek verdiği kızlar, parkede rakip bırakmadı.

Okul sporları etkinlikleri kapsamında Denizli’de gerçekleşen müsabakalarda 10 takım arasından en iyi performansı göstererek yaş gruplarında Denizli şampiyonu olan Servergazi İmam Hatip Ortaokulu küçük kızlar basketbol takımı, antrenör Ali Yaşatürk önderliğinde Antalya’da gerçekleşen bölge finallerinde de fırtına gibi esti.

Yaşatürk’ün öğrencileri 12 takımlı grubunda tüm rakiplerini devirerek şampiyonluğa ulaştı.

Türkiye’deki en başarılı 30 takım arasına adını yazdıran Servergazili kızlar diğer takımlara göre birer yaş küçük olmalarına rağmen bu başarıyı elde etti.

Şimdi Türkiye finalleri için gün sayan Servergazili küçük kızlar antrenör Ali Yaşatürk önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çalıştırıcı Yaşatürk; “Öğrencilerimi kutluyorum. Hepsi bu başarı için çok çalıştılar. Büyük fedakarlıklar yaptılar. Ailelerine de teşekkür ediyorum. Onları yalnız bırakmayıp desteklediler. Okul müdürümüz Ali Kahraman da her türlü olanağı sağladı, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. Takım halinde kendi yaş grubumuzda diğer takımlardan birer yaş küçük olmamıza rağmen önce Denizli grubunda sonra bölge grubunda başarılı olduk. Adımızı Türkiye finallerine yazdırdık. Şimdi Bursa, Konya, Sivas ya da Çorum’da yarı final müsabakalarına çıkacağız. Amacımız burada da başarılı olmak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..