REKLAMI GEÇ

Kolej Efe’ye bileniyor

Kolej Efe’ye bileniyor

Yüksekçıta Koleji uzun bir aranın ardından yeniden sahne alıyor. Lacivert beyazlılar Aydın deplasmanında galibiyet arayacak. Zorlu maçın hazırlıkları Coach Abbas Bakırcı önderliğinde sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Şubat 2018 Perşembe, 10:48

Denizli’nin TB2L’deki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji cumartesi günü Aydın Efe’ye konuk olacak. Uzun bir aranın ardından parkede yeniden sahne alacak olan lacivert beyazlılarda hedef galibiyet. Ligde son iki maçını kazanan Abbas Bakırcı’nın öğrencileri seriyi üç maça çıkarmak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Denizli temsilcisinde Coach Abbas Bakırcı maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakırcı, Ligde oynadığımız son 5 maçın 4’ünü kazandık. Bu sonuçlar sayesinde kendimize olan güveni de tekrar sağlamış durumdayız. Takım olarak bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Aydın Efespor maçı bizim için kolay olmayacak. Takımımız da bunun farkında. Hazırlıklarımız istekli ve hırslı bir şekilde devam ediyor. Deplasmandan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, TB2L’de 26 puanla 8. sırada bulunuyorken, aynı puana sahip Aydın Efespor ise 9. sırada bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..