REKLAMI GEÇ

KOLEJ SERİ İSTİYOR

KOLEJ SERİ İSTİYOR

Yüksekçıta Koleji, cumartesi günü Efe Spor’u konuk edecek. Ligde son iki maçını kazanan Denizli temsilcisi seriyi sürdürmek istiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Kasım 2017 Perşembe, 12:38

TB2L’deki Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, cumartesi günü Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda Aydın temsilcisi Efe Spor’u ağırlayacak.

Ligde Işık ve Muğla Orman deplasmanlarını kayıpsız geçen Kolejliler içerdeki maçta taraftarına hayal kırıklığı yaşatmak istemiyor. Sakat Anıl’ın forma giyemeyeceği maçta taraftar deteği ile sonuca gitmek isteyen Yüksekçıta Koleji galibiyet serisini de üç maça çıkarmanın peşinde.

Coach Abbas Bakırcı iç sahada maç kaybetmek istemediklerinin altını çizerken, “İki hafta sonra evimizde oynuyoruz. Daha önce iç sahada şanssız bir yenilgi aldık. İkinci bir yenilgiye asla tahammülümüz yok. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakip de serisini sürdürmek isteyecektir. Bu galibiyetin sıralamadaki yerimizi çok yukarılara taşıma olasılığını gözardı etmiyoruz. O nedenle çok önemsiyoruz” dedi. Denizli temsilcisinde Muğla Orman maçında 3 dakika süre alan İsmail’in bu maçta daha aktif kullanılması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..