REKLAMI GEÇ

Kolejde hedef 3’te 3

Kolejde hedef 3’te 3

Bornova Belediyesi’ni deplasmanda devirerek yerini sağlama alan Merkezefedi Belediyesi Yüksekçıta Koleji kalan üç maçta hata yapmak istemiyor. Coach Bakırcı iyi bir eşleşme için sıralamada üst basamakları hedefliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mart 2018 Salı, 11:16

Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Yüksekçıta Koleji hafta sonunda zorlu İzmir deplasmanında Bornova Belediye’yi 94-88 devirerek play-offtaki yerini aldı. Lacivert beyazlılar normal sezonu kalan üç maçını da kazanarak tamamlamak istiyor.

İzmir’de çok zorlu bir maç oynadıklarını söyleyen Coach Abbas Bakırcı, denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Ligin iddialı takımlarından birine karşı oynadık. Zor bir maç oldu. Sert geçti. Kolay bir deplasman değildi. İlk üç periyotta maçtan kopmadık. Son pheriyodun dördüncü dakikasından itibaren kontrolü elimize aldık. çok iyi çalışmıştık. Çalıştığımız her şeyi sahada uyguladık. Her iki takım da çok iyi oynadı. Kazanmayı daha çok isteyen taraf bizdik. Güzel bir galibiyet oldu” dedi.

Bu galibiyet ile play-off’ta yerini alan lacivert beyazlılar ligin kalan kısmında yerini korumak hatta daha da üst basamaklara tırmanmak istiyor. Coach Bakırcı sıralamaya ilişkin ise; “Yerimizi daha da yukarı çekmemiz gerekiyor ki, çapraz eşleşme olumlu olsun. Ne kadar üst sıralara tırmanırsak o kadar iyi olacak. Ligin kalanında üçte üç yapmayı planlıyoruz. Artık kolay maç kalmadı” diye konuştu.

Ligde İTÜ, Haliliye Belediye ve Kepez Belediye maçları kalan Merkezefnedi Belediyesi Yüksekçıta Koleji’nde Coach Abbas Bakırcı, “Kepez zor bir takım. Onlar da hırslı oynuyorlar. Haliliye Belediye liğin en iddialı takımlarından biri. Yüksek bütçeli birn ekip. Deplasmanda zor bir maç oynayacağız. Kazanmamız gerekiyor. İTÜ de iyi bir takım ama bazı sorunlar yaşadılar. Bizim için anahtar maç buhaftaki İTÜ maçı. Bu maçı alırsak play-off’u garantileyeceğiz” dedi.

Sezon başında sıfırdan bir itakım kurulduğunu hatırlatan Coach Bakırcı, “Kadromuz otursun diye bekledik. Bu zaman isteyen bir süreç. Kolay bir sezon olmadı. Geriye dönüp baktığımızda olumlu işler yaptık. İyi savaşan bir ekip olduk. Gelecek için olumlu sinyaller veren işler yaptık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..