REKLAMI GEÇ

Kolejde işler yolunda

Kolejde işler yolunda

TB2L’deki Denizli temsilcisi Yüksekçıta Koleji ligdeki ikinci maçında yarın akşam İnegöl Belediyespor ile karşılaşacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2017 Cuma, 12:15

Bu sezon Denizli’yi parkelere taşıyan Yüksekçıta Koleji, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde ikinci sınavına çıkıyor.

İlk hafta kendi evinde Bilecik Belediye’yi farklı deviren lacivert beyazlılar yarın akşam Serra Sünger İnegöl Belediyespor deplasmanında sahne alacak.

İlk maçı sakatlık nedeniyle tek uzunla oynamak zorunda kalan lacivert beyazlılarda Anıl Binici’nin iyileştiği ve zorlu maçta forma giyebileceği öğrenildi. Denizli temsilcisi deneyimli uzununun da devreye girmesi ile ligde ikide iki yapmak istiyor.

Bilecik Belediye karşısında becnhten destek alan Coach Abbas Bakırcı ikinci maçta da aynı performansı bekliyor.

Dün Denizli’deki son çalışmasını gerçekleştirdikten sonra bugün yola çıkan lacivert beyazlılarda Coach Abbas Bakırcı; “Şu an için her şey olumlu. İnegöl’e dersimizi çalışmış olarak gidiyoruz. Onların eksiklerini gördük, faydalanmak istiyoruz. Kendi eksiklerimiz var bunları kapatmaya çalışacağız. Bu takıma güveniyorum. Bu deplasmanda güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Amacımız ikide iki yapmak” dedi.

Genel Menajer Mehmet Ürnez ise denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Takım olarak tempomuz iyi, Oyuncularımızın durumu, takım birlikteliğimiz, takım ruhu son derece iyi.  Hedefimiz kazanmak. Başarılı olmak ve bu başarıyı sürdürmek istiyoruz. Diğer takımlara göre daha mütevazi bir takımız. Çok iyi çalışıyoruz. Sessizce gelip etki yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..