REKLAMI GEÇ

KOLEJDE HEDEF GALİBİYET

KOLEJDE HEDEF GALİBİYET

Yüksekçıta Koleji, kendi evinde ilk yenilgisini aldığı Rota Koleji’ni deplasmanda devirmenin planını yapıyor. Lacivert beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Ocak 2018 Perşembe, 12:09

TB2L’de Denizli’yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Rota Koleji maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Coach Abbas Bakırcı önderliğinde çalışmalarını Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda sürdüren lacivert beyazlılar günü tek çalışma ile geçirdi.

Ligin ilk yarısında kendi evinde 65-67 kaybettiği rakibinden rövanşı almanın hesaplarını yapan Denizli temsilcisinde keyifler yerinde. Ligde son iki maçını kazanarak kendine gelen Kolejliler, Rota’yı İzmir’de devirerek seriyi üç maça çıkarmak istiyor.
Coach Abbas Bakırcı, deplasmanda zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, “Deplasmanda iyi sonuçlar aldık. Ligde son iki maçımızı kazanarak bir seriye başladık. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz” dedi.

TAKIMDAKİ SON DURUM
Lacivert beyazlılarda İnegöl Belediye maçının üçüncü çeyreğinde sakatlanan takımın asist kralı Fırat’ın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Sakatlığı bulunan İsmail Kaya da hafta sonuna kadar hazır edilmeye çalışılacak. Emircan’ın zorlu maçta forma giymesi beklenmiyor. Diğer yandan sakatlıktan çıkan Anıl’ın da İnegöl Belediye maçında takıma dönmesi lacivert beyazlı teknik ekibi memnun etti. 13 dakikada sahada kalan oyuncu 2 sayı 1 rebaund ile takıma katkı koymuştu. Anıl’dan Rota maçanda daha fazlası bekleniyor. Diğer yanda Coach Abbas Bakırcı genç oyuncular İbrahim, Kerem, Samet, İsmail ve Oğuzhan’ın son durumlarından memnun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..