REKLAMI GEÇ

KOLEJDE İKİ AYRILIK

KOLEJDE İKİ AYRILIK

Yüksekçıta Koleji kadrosundan iki oyuncusunu kaybetti staffı güçlendirdi. Takıma genç bir de 2 numara kazandırıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2017 Pazartesi, 11:11

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji beşinci haftaya girerken kadrosunda iki önemli değişiklik yaptı.

Ligde son iki maçını kazanan lacivert beyazlı Denizli temsilcisi pivotu Furkan Gültekin ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Kolejde tek ayrılık bu olmadı. Taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan şutör gard Mustafa Tuğrul da ligin kalan bölümünde görev almayacak. Sağlık sorunları yaşayan oyuncu takım arkadaşlarına saha içinden değil bu kez saha dışından destek olacak. Basketbolu bırakma kararı alan Tuğrul bundan sonra staffta yer alacak. Coach Abbas Bakırcı’ya asistan coach olarak yardımcı olacak Mustafa Tuğrul lacivert beyazlı takımın başarısı için bu kez teknik ekipte hizmet verecek.

Dier yandan kadrodaki eksik Karasi Belediyesi forması giyen genç İsmail Kaya ile dolduruldu. 2 numaralı pozisyonda düşünülen oyuncu ilk kez Muğla Orman karşısında sahne aldı. Coach Bakırcı’nın hazır olmadığı gerekçesi ile fazla süre vermediği oyuncu 2,5 dakika sahada kaldı bir ribaundla oynadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..