REKLAMI GEÇ

KOLEJDEN ‘HAZIRIM’ MESAJI

KOLEJDEN ‘HAZIRIM’ MESAJI

Hazırlık maçlarını sürdüren Yüksekçıta Koleji, Fethiye Belediye’den sonra Muğla Orman’ı ağırladı. Hedefini 1. Lig olarak belirleyen konuk ekip, Denizli temsilcisi karşısında zor anlar yaşasa da son bölümde tek farkla kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2017 Pazar, 13:58

Denizli’yi bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil edecek olan Yüksekçıta Koleji hazırlık maçlarını sürdürüyor. Geçen hafta Fethiye Belediye’yi ağırlayan lacivert beyazlılar dün da Muğla Orman’ı konuk etti.

Denizli temsilcisi 66-67 kaybettiği maçta ortaya koyduğu oyun ile takdir topladı. Geçen sezon TB2L’ye düşen ve yeniden üst ligde mücadele etmek için kadro kuran Muğla temsilcisi Yüksekçıta Koleji karşısında zor anlar yaşadı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi gösterdiği performansla lige hazır olduğunu taraftarına kanıtladı. Tempolu maçta her iki takımın pota altından sayı ürettiği ilk çeyrekte, dış şutlarda her iki ekip de başarılı olamadı. Düşük dış şut yüzdesine rağmen Kolejliler periyot sonunda 21-19’luk üstünlük elde etti.

İkinci çeyrekte ise pota altındaki hakimiyetini sayılara dönüştüren konuk ekip deneyimini sahaya yansıtmasını bildi. Yüksek fiziki mücadele ile bu çeyrekte lacivert beyazlıları 13 sayıda tutan Muğla Orman rakip potaya 19 sayı bıraktı ve 34-38 üstünlükle devreye girdi.

Üçüncü çeyrekte mücadelesini üst seviyeye çıkaran lacivert beyazlılar bu oyunun karşılığını almasını bildi. 19 sayı ürettiği bu çeyrekte Muğla Orman’ı 17 sayıda tutan Yüksekçıta farkı iki sayıya indirdi.

Son çeyrekte mücadeleyi bırakmayan Coach Abbas Bakırcı’nın öğrencileri maça ortak olmasını bildi. Karşılaşmayı son topa taşımayı başaran Denizli temsilcisi kullandığı topu baskete çeviremeyince sahadan 66-67 yenilgi ile ayrıldı.

Yüksekçıta Koleji Spor Kulübü Başkanı Arda Onur Koçak ortaya konan oyundan memnun olduğunu belirtirken, “Skorun bir önemi yok. Bu bir hazırlık maçıydı. Lige hazır olduğumuz gördük” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..