REKLAMI GEÇ

KOLEJE ZORLU RAKİPLER

KOLEJE ZORLU RAKİPLER

Denizli’yi Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil edecek Yüksekçıta Koleji’nin yer alacağı grup kura çekimi ile belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 11:55

TB2L’de grup kuraları çekildi. Türkiye Basketbol Federasyonu’ndaki kura çekimine Yüksekçıta Koleji’ni temsilen Basktebol Şube Sorumlusu Cem Boyacılar katıldı.

Kura sonunda Yüksekçıta Koleji A Grubu’nda yer aldı. Güçle rakiplerin yer aldığı grupta özellikle yüksek bütçeleri ile dikkat çeken takımlar yer aldı.

Ligdeki ilk maçını Ekim ayında Denizli’de Bilecik Belediye karşısında oynayacak olan lacivert beyazlıların yer aldığı grupta; Kayseri Uğur Spor, İTÜ, Aydın Efe, Muğla Orman, Bornova Belediye, Artvin Belediye, Haliliye Belediye, Rota Koleji, Bilecik Belediye, FMV Işık, Kepez Belediye ve İnegöl Belediye takımları bulunuyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Geçen sezonu Erkek BölgeseL Basketbol Ligi’nde geçiren Yüksekçıta Koleji’nde yeni sezon öncesi transfer çalışmaları da başladı. Kadrosunda üç genç oyuncusu da bulunan Denizli temsilcisinde Başkan Arda Onur Koçak önderliğindeki transfer komitesi Türkiye’nin dört bir yanından oyuncu tarıyor. Lacivert beyazlılarda yeni sezonda takımı yine Coach Abbas Bakırcı önderlik edecek.

HEDEF PLAY-OFF
Bir yandan altyapı bir yandan profesyonel lig çalışmalarını sürdüren lacivert beyazlılar yeni sezonda hedefi play-off olarak belirledi. Grubu değerlendiren Coach Bakırcı, “Artık bölgesel ligde değiliz. Burada maçlarımız daha rekabetçi ve daha sert bir ortamda geçecek. Zor bir grupta yer aldık. Hedefimiz play-off” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..