REKLAMI GEÇ

LİDER DENİZLİ BASKET, MERSİN DELASMANINDA

LİDER DENİZLİ BASKET, MERSİN DELASMANINDA

Geçen haftayı galibiyetle kapatarak yeniden liderliğe yükselen Sinpaş Denizli Basket , 7 Mart Cumartesi günü oynayacağı Mersin BŞB. maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 11:50

Ligde oynadığı 23 maçta 18 galibiyet, 5 yenilgi alan ve 41 puanla ligin lideri konumunda bulunan yeşil-lacivertlilerde bu önemli karşılaşma da Darrius Morrow sakatlığından dolayı oynamayacak. Potanın Horozlarında yeni transfer Jerewiah Wilson ise teknik heyetin tercihine göre görev alabilecek.

Sezonun ilk yarısında Denizli’de oynanan maçı Sinpaş Denizli Basket 84 – 61 kazandı. Denizli ekibi deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 7 galibiyet alırken 4’te yenilgisi bulunuor. Ligin son sırasında bulunan ev sahibi ekip Mersin BŞB ise evinde oynadığı 11 maçın sadece birini kazanabildi. Mersin ekibi son lig maçında İzmir deplasmanında Orkide Gediz Üniv.’i 63 – 81 yenmeyi başardı.

Bu arada Cumartesi günü oynanacak olan Mersin BŞB. – Sinpaş Denizli Basket maçının teknik gözlemciliğini Kayahan Topal yaparken,  başhakem Sertan Kırklar’ın yardımcılıklarını Aydın Karaçam ve Murat Amaç yapacak. Bu zorlu ve zevkli karşılaşmayı Mersin yerel televizyon kanalı SUN TV’den naklen izleyebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 8 Mart 2015, 03:35

sporcularımızı tebrik ederiz başarılarının daimi olması dileklerimizle