REKLAMI GEÇ

Ligden çekildik!

Ligden çekildik!

Denizli Basket Kulübü resmen federasyona başvurdu ve ligden çekildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 13:49

Denizli’nin Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Denizli Basket Kulübü maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekildi.

Yeşil lacivertli kulübün yönetimi bugün Başkan Tanju Beştaş imzası ile Türkiye Basketbol Federasyonu’na bir yazı göndererek lige katılmayacağını bildirdi.

Yeşil lacivertlilerin bundan sonraki sezon hangi statüde olacağına TBF karar verecek.

Diğer yandan son üç sezonda üst lige çıkma mücadelesi veren ve hem salonu, hem taraftarı hem de kalitesi ile TBL’ye renk katan yeşil lacivertli takımın kapanmasına doğru yönelen süreç desteğin çekilmesi ile başladı.

Onursal Başkan Derya Baltalı’nın bu sezon destek olmayacağını açıklamasının ardından sponsor arayışlarına yönelen yönetim attığı adımlardan sonuç alamamıştı. Diğer yandan kulübü devralmayı planlayan bir grup ikinci kuşak Denizlili iş adamı ise yapılan görüşmelerin ardından kararından vazgeçmişti.

Diğer yandan yeşil lacivertlilerin ligden çekilmesi taraftarlarını öfkelendirdi. Taraftarlar kulübün ligden çekilmesine ve kapanacak olmasına öfkeli.

Diğer yandan Genel Menajer Kıvanç Ayvalıoğlu da twitter’dan bir açıklama yaparak, “Destek olan, var etmeye çalışan herkese binlerce teşekkür. Bitti…” diye mesaj yayınladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..