REKLAMI GEÇ

MAÇIN ORTASINDA SAHAYI TERK ETTİLER

MAÇIN ORTASINDA SAHAYI TERK ETTİLER

Muğla’daki Egecup’ta Denizli temsilcisi büyük şok yaşadı. Rakibi Aydın Efe karşılaşmanın ikinci çeyreğinde sahayı terk etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Ekim 2017 Pazartesi, 12:19

Bu sezon Türkiye Basketbol 2.Ligi (TB2L)’nde Denizli’yi temsil edecek olan Yüksekçıta Koleji, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği hazırlık turnuvası olan Egecup’ta büyük şok yaşadı.

Fethiye Belediye’yi devirdikten sonra Muğla Orman’a kaybeden lacivert beyazlılar turnuvanın son maçında Aydın Efe ile karşı karşıya geldi.

Maçın ikinci çeyreğinin 7’nci dakikasında hakemlerin bir kararına itiraz eden Aydın Efe benchi itirazlarını yoğunlaştırarak sürdürdü. Aydın temsilcisinin çalıştırıcısı Coach Engin Bence itirazları sonrası teknik faul aldı. Hakemlerin bu kararı Aydın Efe benchini çileden çıkardı ve Coach Engin Bence turnuvanın bir hazırlık turnuvası olduğunu hatırlatarak takımını sahadan çekti.

Maçın durduğu sırada karşılaşmayı 23-17 önde götüren Yüksekçıta Koleji karşılaşmayı hükmen kazanmış oldu.

Turnuvada iki galibiyeti bulunan Muğla Orman ve Yüksekçıta Koleji ilk iki sırayı alırken,  ikili averaj ev sahibine Egecup’ı kazandırdı.

Yüksekçıta Koleji Coach’u Abbas Bakırcı turnuvanın kendileri açısından iyi geçtiğini belirtirken; “Bu bir hazırlık turnuvasıydı. Burada skordan çok takımlar eksiklerini görmek için yer aldılar. Kendi adımıza iyi bir turnuva geçirdik. Takım iyi gidiyor. Ufak tefek eksiklerimiz var ama ben gidişattan memnunum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..