REKLAMI GEÇ

MUĞLA ORMAN 46 YÜKSEKÇITA OKULLARI 52

MUĞLA ORMAN 46 YÜKSEKÇITA OKULLARI 52

Yıldızlar’dan sonra Muğla Orman’ı deplasmanda deviren lacivert beyazlılar lige ağırlığını koydu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Ocak 2017 Çarşamba, 14:48

 

EBBL 6. Grup’ta mücadele eden Yüksekçıta Okulları Basketbol Takımı hafta içinde Muğla Orman Gelişim’in konuğu oldu. Yıldızlar galibiyeti ile lige geri dönen lacivert beyazlı Denizli temsilcisi Muğla deplasmanında da rahat bir oyun çıkardı.

Daha ilk çeyrekte maçı antrenmana çeviren Çıta 17-3’lik çeyrek skoru ile rakibini dağıttı. İkinci çeyrekte Coach Abbas Bakırcı az süre alan öğrencilerine şans tanıdı. Bu bölümde 9-12’lik çeyrek skoru ev sahibini umutlandırdı, devre 26-15 sona erdi.

Üçüncü  çeyrekte oyun düzenini bozmayan Coach Bakırcı rakibin baskılı oyunu karşısında savunma direnci kırılmayan öğrencilerine güvendi. Bu çeyrekte 6-19’luk skor ortaya çıktı. Son bölümde yeniden oyuna ağırlığını koyan Yüksekçıta Okulları rakip potaya 20 sayı bırakarak skoru ilan etti 52-46.

COACH MAÇI DEĞERLENDİRDİ
Yüksekçıta Okulları coachu Abbas Bakırcı maçı denizlisporhaber.com’a değerlendirdi. Coach Bakırcı “Rakip kazanmayı çok istiyordu. Bize karşı agresif oynadı. Biz de günümüzde değildik. Özellikle şutlarımızda istediğimiz isabetleri yakalayamadık. Hücumda başarılı olamadık ama savunmada iyiydik. İyi savunma bize maç kazandırdı. En önemlisi Bodrum Kartalları maçı öncesi hücum olarak eksiklerimiz olduğunu bu maçta çok daha iyi gördük. Önümüzdeki maçta bu sıkıntıları yaşamamak için tedbirlerimiz alacağız. Bodrum Kartalları’na karşı averaj üstünlüğümüzü korumak istiyoruz” dedi.

Yüksekçıta Genel Menajeri Mehmet Urnes ise “Bu maçı daha çok Bodrum Kartalları maçının bir hazırlığı gibi gördük. Bu motivasyonla maça iyi başladık. Sonraki süreçte daha az süre alan oyuncularımızı kullandık. Savunmada ortaya koyduğumuz performanstan memnunum. Hücumda az skor üretme geleneğimiz devam etti. Önümüzde Bodrum Kartalları maçı var. Aşmamız gereken tüm engelleri, bütün enerjimizi bu maça vererek aşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..