REKLAMI GEÇ

Önce ders sonra idman

Önce ders sonra idman

Sinpaş Denizli Basket’te yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Amerikalıların yanı sıra Ozan Odabaşı da takıma henüz katılmadı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Ağustos 2015 Salı, 12:23

Türkiye Basketbol 1. Ligi’ndeki Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket yeni sezon hazırlıklarını Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda sürdürüyor. Coach Hakan Yavuz önderliğinde çalışmalarda dördüncü haftayı tamamlayan yeşil lacivertlilerde iki Amerikalı ile MVP Ozan Odabaşı takıma katılmadı.

Haftanın altı gününü çift idman yaparak değerlendiren yeşil lacivertliler dün akşamki çalışmaya dersle başladı. Coach Hakan Yavuz taktik tahtası üzerinde oyuncularına yaklaşık yarım saat boyunca istediği hücum ve savunma organizasyonlarını anlattı.

Daha sonra öğrencileri ile birlikte parkeye çıkan Coach Yavuz, dersleri uygulamalı olarak da gösterdi. Eksiklere rağmen çalışmalarını sürdüren yeşil lacivertli basketbolcular için kapalı spor salonu içine portatif buz havuzu da kuruldu.
Çalışmalarının ilk bölümünde daha çok kondisyon ağırlıklı uygulamalar yaptıklarını söyleyen Coach Hakan Yavuz, “4 haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda takım gerçekten çok yoruluyor. Hava şartları oyuncularımızı etkiliyor. Enerji kayıpları çok fazla oluyor ama biz de takviye yapıyoruz. Sabah ve akşam olmak üzere haftanın altı günü çift antrenman yapıyoruz. Bu süreçte en çok sakatlığın olmamasına dikkat ediyoruz. İsteğimiz tempoya girebilmeleri için öğrencilerimizi zorluyoruz. Sağlam hale gelmek istiyoruz” dedi.

Öğrencilerine yoğun bir tempo uyguladığının da altını çizen Yavuz, “Basketboldan, teknik ve taktik çalışmalardan ziyade daha çok kondisyona yönelik çalışmalar yapıyoruz. Şu an her şey yolunda. Eksik oyuncularımızın da takıma katılması ile birlikte antrenman kalitemiz de artacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..