REKLAMI GEÇ

Ozan Odabaşı sağlık kontrolünden geçti

Ozan Odabaşı sağlık kontrolünden geçti

TBL’de mücadele eden Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket’te Finlandiya’dan transfer edilen Ozan Anton Odabaşı takıma katıldı. Amerikalı Tony Easly ise yarın antrenmanlara çıkacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Ağustos 2015 Perşembe, 16:03

Yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık bir aydır sürdüren Sinpaş Denizli Basket’te Finlandiya ligi takımlarından Helsinki Seagulls’dan transfer edilen Ozan Odabaşı da takıma katıldı. 20 yaş altı Avurupa Şampiyonası’nda Finlandiya formasını giyen 2.06’lık oyuncu turnuvanın en değerli oyuncusu seçilmişti.

3 ve 4 numaralı pozisyonlarda oynayabilen Ozan Odabaşı dün gece Denizli’ye gelerek takıma katıldı. Bugün Cerrahi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen sporcu bu akşamki antrenmanda takım arkadaşlarına katılacak.

Denizli’ye geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Ozan Odabaşı, “Yabancılık çekmeyeceğimi düşünüyorum. Birlikte oynadığım arkadaşlarımla aynı takımdayım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Kişisel hedefleri de olduğunu söyleyen genç basketbolcunun takıma katılması ile birlikte yeşil lacivertliler, tam kadro ile antrenmanlarını sürdürmeye bir adım daha yaklaştı.

Yeşil lacivertlilerin Amerikalılarından Tony Easly de bu akşam Denizli’ye gelecek ve yarınki antrenmanda takım arkadaşlarına katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..