REKLAMI GEÇ

PLAY-OFF ÖNCESİ MORALLER YÜKSEK

PLAY-OFF ÖNCESİ MORALLER YÜKSEK

TB2L A Grubu’nda normal sezonu yedinci sırada bitiren Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji zorlu play-off maçları öncesinde destekçilerini ziyaret etti, moralini yükseltti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Nisan 2018 Cuma, 10:09

Denizli’yi bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi7nde temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Kolejie, ilk kez yarıştığı profesyonel ligde önemli başarıya imza atarak normal sezonu yedinci basamakta bitirdi. Play-off’ta B Grubu ikincisi Fethiye Belediyesi ile eşleşen lacivert beyazlılar Pazar günü deplasmanda oynanacak ilk maç öncesi destekçilerini ziyaret ederek moral buldu.

Lacivert beyazlılar Başkan Arda Onur Koçak ve coach Abbas Bakırcı önderliğinde ilk olarak Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’yü ziyaret etti. Görücü’ye üzerinde adı yazılı forma hediye eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji takımı Çarşamba günü Denizli’de oynanacak play-off ikinci maçına Görücü’yü davet etti.

Daha sonra normal sezonda takıma sponsorluk desteği veren Vizyongöz Tıp Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Koçak ve Coach Bakırcı, Vizyongöz Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadavut ve Genel Müdür Bircan Öngör ile bir araya geldi. Ziyaretti. Karadavut’a 20 numaralı forma hediye edildi.

Lacivert beyazlıların en önemli destekçilerinden biri olan Hacı Şerif’e yapılan ziyaret ise renkli görüntülere sahne oldu. Denizli’nin sektöründe en bilinen markasını yaratan Necip Helvacı ve Hacı Şerif Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı’yı ziyaret eden takım hem tatlı yedi hem de moral depoladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 13 Nisan 2018, 23:35

bir zamanlar denizli basketbol vardı ne oldu ?yüksek çıta farkı ne olur acaba fark yaratabilirler mi ? başarılar dileriz