REKLAMI GEÇ

Potada sponsor sorunu

Potada sponsor sorunu

Normal sezonu üçüncü sırada tamamlamasına rağmen play-off turunda üst lig hayalini kaybeden Denizli Basket yeni sezon öncesi sancılı…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Haziran 2016 Pazartesi, 10:03

Denizli’nin parkedeki lokomotif takımı Denizli Basket yeni sezon öncesi belirsizlik yaşıyor. Bu durumun en önemli gerekçesi ise maddi kaynakların sınırlı oluşu.

Geçen sezonu üçüncü basamakta bitiren fakat play-off turunda Best Balıkesir’e elenerek  Süper Lig hayalini gerçekleştiremeyen yeşil lacivertlilerde hem teknik ekip hem de oyuncuların kontratları sona erdi.

Yeşil lacivertli yönetimin yeni sezon hazırlıklarına başlayamamış olması da taraftarları endişelendiriyor.

Onursal Başkan Derya Baltalı’nın bu sezon destek vermeyeceğini açıklamasının ardından sponsor arayışına giren Denizli Basket yönetimi henüz sonuç alamadı.

Sezon içinde TBF ve İddaa’dan elde edilen gelirlerin bütçenin sadece üçte birini oluşturduğu Denizli Basket’te yönetim en az 1,5 milyon liralık destek bekliyor.

Denizli’de her sezon şampiyonluk mücadelesi veren yeşil lacivertli kulübe yerel yönetimlerin de destek vermemesi kulübün geleceğini tehlikeye atmış durumda.

Geçen sezon Sinpaş’ın sponsorluğunda lige devam eden yeşil lacivertliler bu sezon için büyük bir sponsor bulamazsa lie havlu atabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..