REKLAMI GEÇ

Şampiyonlar Zolan’ı ziyaret etti

Şampiyonlar Zolan’ı ziyaret etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, liseler arası basketbol turnuvasında Ege Bölgesi Şampiyonu olan Yüksek Çıta Koleji Basketbol takımının yönetici ve oyuncularını ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Kasım 2016 Salı, 11:30

Liseler arası düzenlenen basketbol turnuvasında Ege Bölge Şampiyonu olan Yüksek Çıta Koleji Basketbol takımı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Yüksek Çıta Koleji Kurucusu İlker Emek, Kulüp Başkanı Arda Onur Koçak, Genel Menajer Mehmet Ürnez, Antrenör Abbas Bakırcı ile basketbolcular katıldı. Basketbol sporunu çok sevdiğini ve lisedeyken basketbol oynadığını anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Bakanı Osman Zolan, “Eğitim camiasının sporla birleşmiş olması, bu alana vakit ayırarak gençlerimize ayrı bir hedef göstermesi çok çok önemli. Gençlerimize fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini görmemiz gerekiyor. Sizler bu fırsatı vermişsiniz ve arkasından başarılar gelmiş. Daha güzel daha iyi yerlerde sizleri görmeye arzu ederiz. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

“BASKETBOL GÜZEL BİR SPOR”
İlker Emek ise, “Basketbol, gençler için güzel bir spor. Biz iki koldan ilerliyoruz; biri okul takımları, diğeri kulüp. Kulüp takımımızda bu sene ikinci yılımız ama çok doğru başladık, iyi gidiyoruz. Okul takımlarında da çok başarılı sonuçlar elde ettik. Son 3 yıldır Denizli şampiyonuyuz. Geçen sezon Ege Bölgesi şampiyonu olduk. Okul takımlarında hem Denizli hem Ege şampiyonu olan ilk takımız” dedi.

22112016_cita_smic

ZOLAN’A 20 NUMARALI FORMA
Bu sene hedeflerinin bir adım daha ileri gitmek olduğunu ifade eden Emek, “Bize katılan yeni arkadaşlarımızın katkısıyla 16 takım arasına girerek Türkiye finallerinde yer alma çabamız var. Manevi desteğe ihtiyacımız var. Taraftar olarak sizleri yanımızda görmeyi çok isteriz” dedi. Ziyaretin sonunda konuklar Başkan Osman Zolan’a adının yazılı olduğu 20 numaralı basketbol forması hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..