REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket Kayseri’ye kazanmak için gidiyor

Sinpaş Denizli Basket Kayseri’ye kazanmak için gidiyor

Sinpaş Denizli Basket Cuma akşamı Kayseri’de sahne alıyor…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2014 Perşembe, 11:13

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde sezona ‘üst lig’ parolası ile başlayan Sinpaş Denizli Basket farklı Mersin BŞB galibiyetinin ardından Kayseri’de Mondi Melikşah Üniversitesi’ne konuk oluyor. Cuma akşamı 17:00’de başlayacak maç Kayseri Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Ligde 7. maçlar sonunda 5 galibiyeti bulunan yeşil lacivertli Denizli temsilcisi seri yakalamak istiyor. Coach Okan Çevik hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalarda öğrencilerine kazanmak için her türlü taktiği verdi.
Denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan Denizli Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe, “Kayseri’ye kazanmak için gidiyoruz. Hazırız, kazanacak güce sahibiz. takım her maçı kendi özelinde değerlendirerek çalışmalar yapıyor. Sezon başında ortaya koyduğumuz hedefin içinde yer alıyoruz. Haftalar ilerledikçe lig daha da zorlaşacaktır. Buna karşın sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olmak istiyoruz” dedi.
Kadrosunda Darrius dışında sakat oyuncu bulunmayan Denizli temsilcisi Kayseri yolculuğuna bugün başladı. Sinpaş Denizli Baskette 17,3 sayı ortalaması ile oynayan Tyler Stone ve 15 sayı ortalaması ile oynayan Eldridge’den beklentiler yüksek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

harun türkmen   -  Bağlantı 21 Kasım 2014, 08:55

başarılar denizlinin dev adamları

ahmet albaş   -  Bağlantı 21 Kasım 2014, 00:20

KAHRAMANLARDAN DEPLASMAN ZAFERİ BEKLİYORUZ DURMAK YOK YOLA DEVAM HEDEF 1.LİG DENİZLİ BUNU HAK EDİYOR SİNPAŞ DENİZLİ BASKETBOL TAKIMINI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ BAŞARILARIMIZLA