REKLAMI GEÇ

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET, YEŞİL GİRESUN’U AĞIRLIYOR

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET, YEŞİL GİRESUN’U AĞIRLIYOR

Türkiye Basketbol İkinci Ligi lideri Sinpaş Denizli Basket , 28 Mart Cumartesi günü oynayacağı Yeşilgiresun Bld. maçının hazırlıklarını sürdürüyor. PAÜ Arena’da oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 11:34

Ligde oynadığı 26 maçta 21 galibiyet, 5 yenilgi alan ve 47 puanla ligin lideri konumunda bulunan yeşil-lacivertlilerde bu önemli karşılaşma öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor. Potanın Horozları, tüm sporseverleri Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ediyor.
Sezonun ilk yarısında Giresun’da oynanan maçı Sinpaş Denizli Basket Tyler Stone’nun  etkili performansıyla 78 – 72 kazanmasını bilmişti. Potanın Horozları evinde oynadığı 13 maçta tek yenilgisini Orkide Gediz Üniv.’den aldı.  Deplasmanda oynadığı 12 maçın yedisini kazanan Yeşilgiresun Bld., baş antrenörlüğe BJK İntegral Forex’ten Ahmet Kandemir’i getirdikten sonra oynadığı iki maçı da kazandı. Karadeniz ekibi, 26 maçta aldığı 14 galibiyet ve topladığı 40 puanla averajla 8. sırada bulunuyor.
Bu arada Cumartesi günü oynanacak olan Sinpaş Denizli Basket – Yeşilgiresun Bld. maçının teknik gözlemciliğini Uğur Tellibayraktar yaparken,  başhakem Ahmet Tatlıcı’nın yardımcılıklarını T. Durmuşcan ve Polat Parlak yapacak.
Bu zorlu ve zevkli karşılaşmayı tüm öğrenciler 5 TL karşılığında takip ederken, tam biletler ise 10 TL’den satışa sunulacak. Biletler Perşembe ve Cuma günü saat 16:00 – 20:00 arası Forum Çamlık AVM’de yiyecek katındaki Sinpaş Denizli Basket masasında ve maç günü PAÜ Arena’daki gişelerde satılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..