REKLAMI GEÇ

SİNPAŞ’IN YARI FİNALDEKİ RAKİBİ BÜYÜKÇEKMECE OLDU

SİNPAŞ’IN YARI FİNALDEKİ RAKİBİ BÜYÜKÇEKMECE OLDU

TB2L play-off turunda Sinpaş Denizli Basket’in rakibi Tüyap Büyükçekmece oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 11:18

Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselme maçlarında çeyrek finalde iki maçta da Adanaspor’u yenerek adını yarı finale yazdıran Sinpaş Denizli basket’in bu turdaki rakibi Tüyap Büyükçekmece oldu.
Çeyrek finalde Akhisar Belediye ile karşılaşan İstanbul temsilcisi evindeki ilk maçı 89-83 kaybetmesine rağmen Akhisar’daki maçı 68-65 ve yine İstanbul’daki maçı 86-72 alarak adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Sinpaş Denizli Basket 5 maç üzerinden gerçekleşecek yarı finalde ilk iki maçını kendi sahasında oynayacak. Normal sezonu lider tamamlayan Sinpaş Denizli Basket, Büyükçekmece ile ilk olarak 24 Mayıs’ta karşılaşacak. PAÜ Arena’daki ikinci maçın tarihi ise 26 Mayıs. Denizli’de oynanacak iki maçın ardından 29 Mayıs’ta İstanbul’daki Mimar Sinan Koleji Salonu’nda her iki ekip üçüncü randevusuna çıkacak.

Normal sezonda Denizli’deki maçta rakibini 64-63 yenerek liderlik koltuğuna oturan Sinpaş Denizli Basket sezon sonuna kadar sıralamadaki yerini kaybetmemişti. İstanbul’daki ikinci maçı ise 74-76 kazanan yeşil lacivertliler aynı başarıyı yarı final serisinde de göstermek istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..