REKLAMI GEÇ

SÜPER ÇOCUKLAR FİNALE YÜRÜYOR

SÜPER ÇOCUKLAR FİNALE YÜRÜYOR

Yüksek bütçeli takımlar karşısında istediğini almasını bilen Denizli temsilcisi play-off’ta Fethiye Basket ile eşleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Nisan 2017 Salı, 10:32

Denizli’nin Erkek Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Yüksekçıta Okulları yükselişini sürdürüyor. Grup maçlarından başarı ile çıktıktan sonra ilk eleme grubu maçlarında da sonuç almayı bilen lacivert beyazlılar play-off’ta ligde de rakibi ile Fethiye Basket ile eşleşti.

Eleme grubunu 3’ncü sırada tamamlayan Denizli temsilcisi saha avantajını rakibine kaptırsa da turu geçeceğine inançlı.

Perşembe günü Yüksekçıta Koleji Spor Salonu’nda rakibini ağırlayacak lacivert beyazlılar üç maç üzerinden gerçekleşecek play-off maçlarında ilk galibiyetini alarak avantaj elde etmek istiyor.

İki maçı kazanan takımın bir sonraki eşleşmeyi beklediği organizasyonda ikinci  karşılaşma ise Fethiye’de 23 Nisan günü oynanacak. Eşitlik durumunda eşleşmenin son maçı 25 Nisan’da yine Fethiye’de.

Yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen statüsünde Türkiye’nin önde gelen 24 takımı arasına girmeyi başaran Denizli temsilcisi lig maçlarından sonra bambaşka bir takıma dönüştü.

Deneyimi ve isteği artan, organizasyonları gelişen ve sahada sonuç almasını bilen bir takım olan Çıta, geride bıraktığı iki grupta da çok iyi maçlar çıkarmasını bildi.

Beklenmedik başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken lacivert beyazlılarda bu başarının en büyük mimarlarından biri olan Coach Abbas Bakırcı, serüvenlerinin sona ermediğinde ısrarcı.

Kamuoyunun beklentisinden farklı bir performans sergilediklerini hatırlatan Coach Bakırcı, “Bu kategoride Denizli’yi temsil eden tek takım olan Yüksekçıta Okulları Sanat ve Spor Derneği Kulübü Basketbol Takımı olan takımımız en iyi temsili gösterdiğini düşünüyoruz. Şu ana kadar bize desteklerini esirgemeyen gerek yöneticilerimiz, gerekse diğer sponsorlarımız ve Denizli basketbolunu yöneten camiamız, zaman zaman sorun yaşasak da yine bizim bir parçamız olan hakem camiasına teşekkürleri bir borç biliyoruz. Denizli halkını arkamızda görmek istiyoruz. Play-off eşleşmesinden de gülen taraf olarak  çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp sonuç alacağımıza inanıyorum. Öğrencilerime güveniyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..