REKLAMI GEÇ

Tarihe geçmek istiyorlar

Tarihe geçmek istiyorlar

Yarı finale adını yazdıran Sinpaş Denizli Basket 1. Lig’e çıkıp Denizli tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 12:15

TB2L play-off serisinde çeyrek finaldeki rakibi Adanaspor’u deviren Sinpaş Denizli Basket gözünü İstanbul’daki Büyükçekmece – Akhisar maçına çevirdi. Yarı finaldeki rakibini bekleyen yeşil lacivertliler rakip kim olursa olsun finale yükselerek Denizli tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istiyor.
Bu güne kadar Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde hiç temsil edilmeyen Denizli, Sinpaş Denizli Basket’in bu hedefi gerçekleştirmesi durumunda bir ilki yaşayacak. Bunun bilincinde olan yeşil lacivertliler, sezon boyunda desteğini gördükleri taraftarlara 1. Lig’i hediye etmek istiyor.

ARTIK SON VİRAJ
Denizlisporhaber.com’a açıklamalarda bulunan Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe takımın moralinin yüksek olduğunu, hedefe kilitlendiklerini söyledi. Gökçe, “Artık son viraja geldik. Sezon başından beri düşündüğümüz final maçlarındayız. Bütün yıl bunu düşündük, buna motive olduk. Bunu neticelendirmek için yeterli motivasyona da isteğe de sahibiz.. Özellikle bizim için bu maçı çok önemli hale getir oyuncularımız, Denizli’de isimlerini tarihe yazdıracaklarının da farkında. İlk kez Denizli adını birinci lige taşıyan basketbolcular olmak istiyorlar. Motive durumdalar. Geçen yıl yarıda kalan işi noktalayacağız. Denizli’ye 1. Lig takımı olarak dönmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARA BÜYÜK GÖREV
5 maç üzerinden geçilecek yarı finalde ilk iki maçını Denizli’de oynayacak olan Sinpaş Denizli Basket’ten taraftara da çağrı var. Yarı final ilk maçını 24 Mayıs’ta saat 17:00’de ikinci maçını ise 26 Mayıs’ta saat 18:00’de PAÜ Arena’da sahneleyecek olan yeşil lacivertiler taraftarların salonu doldurmalarını istiyor. Genel Menajer Hüseyin Gökçe taraftarlara çağrıda bulunarak, “Maça gelen tüm taraftarlarımızdan son saniyeye kadar destek istiyoruz. Bu çok önemli. Gelsinler ve bu tarihi anlara eşlik etsinler istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..