REKLAMI GEÇ

TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR

TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR

EBBL’deki olağanüstü performansı ile dikkat çekmeyi başaran Yüksekçıta, play-off serisinde 2-0 geriye düşerek elendi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 14:22

Erkek Bölgesel Basketbol Ligi’nde bu sezon çok iyi bir çıkış yapan Yüksekçıta Okulları önce ligden eleme grubuna yükselmeyi başarmış ardından da play-off’ta Fethiye Basket ile eşleşmişti.

Hafta içinde evindeki ilk maçı 62-75 kaybeden lacivert beyazlılar serinin ikinci maçına Pazar günü Fethiye’de çıktı.

Maçı 76-67 kaybeden lacivert beyazlılar bu yenilgi ile elendi. Türkiye’nin en başarılı 24 EBBL takımı arasına girmeyi başaran lacivert beyazlılarda Coach Abbas Bakırcı hakemlerin kararları ile maçın sonucuna etki ettiklerini söyledi.

Maç içinde 6 sayı öne geçtiklerini kaydeden Coach Bakırcı; “Farkın kapanmasına müsaade etmedik ama hakemler aldıkları kararlarda, çaldıkları düdüklerde bizi oyundan koparmaya çalıştılar” diye konuştu.

Çok genç bir takıma sahip olduklarını hatırlatan Coach Bakırcı, “Yaş ortalamamız 19-20. Çok genç bir takımız. Süreç içinde deneyimimiz artıyor. Her iki maçta da hakemler kötü kararları ile maçı verdiler.  Buraya kadar gelmek bile çok büyük bir başarıdır. Biz sezon başında ilk gruptan çıkmayı planlıyorduk ama eleme grubunda ne yapabileceğimizi görmek istiyorduk. Play-off’a kalmak çok önemli başarı. Yüksek bütçeli kulüplere karşı mütevazi bir takımla mücadele ettik.  Büyük bütçeli oyuncular yerine gençleri tercih ettik. Altyapısı ile gelen sağlam bir takım oluşturmanın ilk adımlarını attık. Geldiğimiz nokta bu sezon için büyük başarı olsa da gelecek sezon daha iyisini yapmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..