REKLAMI GEÇ

Vali Demir, Denizli Basket’in başarısına inanıyor

Vali Demir, Denizli Basket’in başarısına inanıyor

Denizli Basket’in kentte salon sporlarına olan ilgiyi öne çıkardığını hatırlatan Vali Demir, “Bu projenin her aşamasında varım” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 13:55

Denizli Basket’in en büyük destekçilerinden biri olan Vali Abdülkadir Demir yeni sezonda takımın başarılı olacağına inanıyor. Bu sezon iyi bir teknik ekibin yanı sıra yeni bir kadro oluşturulduğunu hatırlatan Demir, “Denizli Basket geçen yıl Denizli salonlarına ihtiyaç duyulan soluğu getirdi. Bu sezon başarılın geleceğine inanıyorum” dedi.

SALON SPORLARINA ÖNEM VERİYOR
Denizli’de salon sporlarının yaygınlaşmasına büyük önem veren Denizli Valisi Abdülkadir Demir bu konuda kentin altyapıya da sahip olduğunu belirtiyor. Vali Demir, basketbol ile birlikte salon sporlarına olan ilginin her geçen gün arttığına işaret ederek bu ilginin kendilerini memnun ettiğini hatırlatıyor. Demir özellikle izleyicilerin ilgisinden memnun.

BÜTÜN TESİSLER EMİRLERİNDE
Denizli’deki bütün spor tesislerinin salon sporlarının emrinde olduğunu hatırlatan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, “Denizli Basket geçen sezon Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nu kullandı. Bu sezon PAÜ Arena’ya geçtiler. Çok güzel bir tesis yapıldı. Yeni salon takımımıza daha iyi şartlar sundu. Bayan basketbol takımımıza da Hasan Güngör Spor Salonu’nu tahsis ettik. Tüm tesislerimiz salon sporlarının emrinde” dedi.

BAŞARI BEKLENİYOR
İşadamı Derya Baltalı ve kulüp yönetimi ile birlikte Denizli Basket projesinin her aşamasında birlikte olduklarının altını çizen Vali Demir, “Geçen yıl takımımız başarılı oldu. Üst ligi son anda kaçırdı. Bu sezon da başarılı olacaklarına inanıyorum. Onların başarısı izleyicilerin ilgisini de artırıyor” diye konuştu. Vali Demir bu sezon yine fırsat buldukça Denizli Basket’in maçlarını takip edeceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..