REKLAMI GEÇ

YENİ TRANSFER SAKATLANDI

YENİ TRANSFER SAKATLANDI

Yüksekçıta Koleji uyumsuzluk sorunu yaşayan Hasan Yigit Seçken’in yerine takıma dahil ettiği deneyimli pivot Anıl Binici’nin sakatlık şokunu yaşıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Ekim 2017 Pazartesi, 12:32

Bu sezon yeni bir kadro oluşturan Yüksekçıta Koleji, TB2L’de hedeflerini gerçekleştirmek için takımı deneyimli isimlerle güçlendirdi.

Son olarak Hasan Yiğit Seçken’in uyumsuzluk sorunu yaşamasının ardından bu oyuncu ile yollar ayrılmıştı.

Kulüp yönetimi Seçken’in yerine süper lig tecrübesi bulunan 2,16’lık pivot Anıl Binici’yi kadrosuna kattı. 1. Lig temsilcisi Düzce Belediye formasını giyen 30 yaşındaki deneyimli oyuncu lacivert beyazlılarla Egecup’ta ilk kez boy gösterdi.

Turnuvanın son maçı olan Aydın Efe maçının ilk çeyreğinde  sol ayağı burkulan deneyimli oyuncu karşılaşmanın kalan bölümünde görev alamadı. Ayağı alçıya alınan Anıl Binici’nin tedavisi çekilecek MR sonuçlarına göre uygulanacak. Ligin başlamasına kısa bir süre kala 5 numaralı pozisyondaki sakatlık coach Bakırcı’yı da üzdü. Genç çalıştırıcı öğrencisinin iki hafta içinde toparlayabileceğini kaydederken “Ciddi bir sorun çıkmazsa Anıl’ı lige yetiştirebileceğimizi düşünüyorum. Kararı doktorlar verecek. Kontrollerinin ardından durum netleşir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..