REKLAMI GEÇ

YÜKSEKÇITA 82 – UŞAK SPORTİF 60

YÜKSEKÇITA 82 – UŞAK SPORTİF 60

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yüksekçıta Koleji hazırlık maçında Uşak Sportif’i devirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2016 Pazartesi, 09:36

Denizli’nin EBBL’deki temsilcilerinden Yüksekçıta Koleji yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Lacivert beyazlılar yeni transferlerle güçlendirdikleri yeni kadroları ile ilk kez görücüye çıktı.

Kendi evinde Uşak Sportif ile karşı karşıya gelen Denizli temsilcisi ilk çeyreğe kötü başladığı maçı deneyimli isimleri ile çevirmesini bildi.

Yüksekçıta Spor Salonu’ndaki müsabakada ilk çeyreğe çok kötü başlayan Denizli temsilcisi Uşak Sportif’in özellikle hücumdaki yardımlaşmasına engel olamazken, rakip pota altında ise sınırlı üretkenliği ile dikkat çekti.

İlk çeyrek sonunda 15-25 geriye düşen lacivert beyazlılar maçın ikinci çeyreğinde daha uyumlu bir oyun ortaya koydu. Neredeyse takımın yarısını değiştiren ve deneyimli oyuncuları kadrosuna katan Denizli temsilcisi saha içindeki uyum sorununu kısmen aşınca ortaya farklı bir oyun şekli çıktı. Bu çeyrekte savunmada rakibine göz açtırmayan Çıta hücumda kolay sayılarla 29-9’luk bir seri yakaladı.  Maçın ilk bölümü 44 – 34 ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte baskısını artıran Çıta pota altındaki etkili oyununun yanı sıra savunmada rakibine göz açtırmadı. Çaldığı topları hızlı hücumlarla değerlendiren ev sahibi çeyreği 75-49 önde tamamladı.

Maçın son bölümünde oyunu rölantiye alan ev sahibi süreye oynarken her iki takım bu bölümde 11’er sayı üretti 86-60.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..